drevené hodinky
StoryEditor

Drevené hodinky

26.06.2020, 00:00
PR Články

Drevené hodinky Waidzeit sú inšpirované samotnou prírodou. Sú vyrobené z dostupných prírodných materiálov. Drevo, ktoré je používané na výrobu drevených hodiniek je využité druhý raz. Preto sa Waidzeit môže pýšiť známkou udržateľnosti v móde.

Ekologické drevené hodinky

Udržateľnosť a ekológia sa začali čoraz viac skloňovať i v módnom odvetví. Nové storočie prinieslo obavy o klimatickú zmenu a preto je na mieste vedieť sa prispôsobiť prírode, nie len z nej ťažiť. Drevo použité na výrobu drevených hodiniek kolekcií Barrique, Whisky či Beer pochádza z dubových sudov. Metódou recyklácie dokázali toto drevo použiť znova v tvorbe luxusných drevených hodiniek.

Kolekcie drevených hodiniek s príbehom

Ako sme už načrtli, kolekcie drevených hodiniek s názvami Barrique, Whisky a Beer pochádzajú z drevených sudov, v ktorých zrelo víno, whisky alebo pivo. Táto metóda je celosvetovo považovaná za veľmi unikátnu. Nejeden vinár pozná pod pojmom barrique kvalitný dubový sud na víno. Drevo drevených hodiniek vyrobených touto metódou je pevná, a priam magicky sfarbené. drevené hodinky pánske drevené hodinky pánske

Drevené hodinky s gravírovaným venovaním

Ako možno urobiť drevené hodinky osobitejšími? Gravírovaním. Gravírovanie do hodiniek je veľmi obľúbené. Dokážete tak venovať zaľúbený odkaz, vyryť motto, či iniciály majiteľa hodiniek. Darujete drevené hodinky ako dar k výročiu? Dajte na hodinky vygravírovať dátum!

Drevené hodinky sú pre každého

Máte v hlave vizuál prvých masívnych dizajnov drevených náramkových hodiniek? Tak si ho rýchlo vymažte z predstáv. Takéto hodinky vo Waidzeit nenájdete! Drevené hodinky s moderným dizajnom, krásnymi prvkami, a rozličných tvarov. Najnovšie sa nosia drevené hodinky s čiernym ciferníkom. Tento prvok im dodáva na výnimočnosti a nechá vyniknúť detailom. drevené hodinky pánske drevené hodinky pánske

Drevené hodinky, len nový módny trend či nadčasový prvok?

Drevené hodinky sa už stali stálica v móde, začlenili sa medzi náramkové hodinky a našli si svoje publikum. Drevené hodinky nosia najmä milovníci prírody, módy, vášnivý turisti i zberatelia hodiniek. Drevené hodinky sa dajú zladiť ku každému oblečeniu, pochvaľujú si ich najmä páni pre to, že sú oproti kovovým oveľa ľahšie.

Preto sú skvelými spoločníkmi a využijete ich na každodenné nosenie do kancelárie alebo i na dlhé šoférovanie.

Automatické drevené hodinky

Potrpíte si na kvalitu? Čo tak siahnuť po automatických drevených hodinkách Waidzeit? Waidzeit vyrába automatické drevené hodinky použitím švajčiarskych strojčekov. Nemáte ešte žiadne automatické hodinky?

Na toto si zvyknete. Nemusíte sa starať o výmenu batérie. Automatické hodinky fungujú na pohyb, takže sa dobíjajú pri každodennom nosení samé. Navyše automatické strojčeky majú dlhšiu životnosť a preto Vám vydržia roky.

Drevené hodinky sú vhodné i pre alergikov

Ste alergický na nikel, zlato či iné kovy? Drevené hodinky sú pre Vás ako ušité na mieru! Drevené hodinky neobsahujú nikel. Nemusíte sa báť, drevo je ošetrené prírodnými olejmi a preto má dlhú trvácnosť a farbu. Hodinky z dreva sú hypoalergénne, pretože neobsahujú žiadne dráždivé chemické látky.

Drevené hodinky majú veľkú variabilitu

Máte chuť mať dnes drevené hodinky s farebným remienkom? Alebo sa Vám viac hodia jemné zemité farby? Waidzeit hodinky sú navrhnuté tak, aby ste si mohli vymeniť  remienok na ciferníku  podľa nálady. Na výber sú pestrofarebné remienky z pravej kože, lodénu – tkanina podobná plsti, či drevené remienky. drevené hodinky drevené hodinky

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 21:38