Spa Aphrodite Rajecké Teplice
StoryEditor

Načerpajte energiu a posilnite imunitu v kúpeľoch Spa Aphrodite Rajecké Teplice

15.10.2020, 00:00
PR Články
Prevencia a imunita sa v súčasnosti ukazujú ako jeden z najdôležitejších faktorov v boji proti rôznym vírusom, konkrétne aj proti súčasnému koronavírusu.

Prevencia je základom

Prevencia a imunita sa v dnešnej dobe ukazujú ako jeden z najdôležitejších faktorov v boji proti rôznym vírusom, konkrétne aj proti súčasnému koronavírusu. Kúpeľné zariadenie Spa Aphrodite Rajecké Teplice, sú jednoznačne skvelým miestom oddychu, relaxu, načerpania novej potrebnej pozitívnej energie a na spomínanú prevenciu a imunitu v boji proti vírusom, majú blahodárny vplyv práve termálne liečivé vody, procedúry, terapie a najmä saunovanie.

BALNEO PROSPIEVA

Klienti môžu u nás používať termálnu liečivú vodu vo forme celého radu liečebných procedúr – vodoliečby, balneoterapie, hydromasážnych, perličkových, termálnych alebo uhličitých vaňových kúpeľov. Účinok kúpeľa spočíva v zmiernení bolestí pohybového systému, relaxácii svalstva, zlepšení prekrvenia a metabolizmu svalov, šliach a kĺbov, drenáži lymfatického systému, ale aj detoxikácii a rovnako aktivácii potrebnej imunity. Balneologické stredisko je vybavené najmodernejšími diagnostickými a terapeutickými prístrojmi a ponuka celý rad procedúr liečebného, relaxačného a skrášľujúceho charakteru.​ Spa Aphrodite Rajecké Teplice Spa Aphrodite Rajecké Teplice

​V úžasnom rezorte Spa Aphrodite sa nachádza komplex bazénov, sáun a vodoliečebných terapií, Kneippov chodník, infrasauna, relaxačné miestnosti, suché sauny, Kelo sauna, reflexný chodník, slaný horúci bazén, studený naturálny bazén, oddychové vonkajšie zóny pre helioterapiu a muzikoterapiu.

Termálne liečivé pramene okrem blahodárnych účinkov na zmiernenie svalového napätia, bolesti, psychickej relaxácie, spôsobia pri teplote kúpeľa 38°C prehriatie jadra organizmu na teplotu 37,5°C, ktorá podobne ako zvýšená teplota, likviduje mikróby v organizme. Nehovoriac o tom, že saunovanie rovnako významným spôsobom znižuje pravdepodobnosť nakazenia. 

Spoločnosť Slovenské liečebné kúpele Rajecké Teplice kladie veľký dôraz na zdravie a bezpečnosť svojich klientov a zamestnancov. Vzhľadom na to, že sme zdravotnícke zariadenie, fungujeme pod neustálym dohľadom lekárov a ďalšieho zdravotného personálu a prijali sme komplex opatrení v zmysle odporúčania Úradu verejného zdravotníctva SR v rámci všeobecných preventívnych ochranných opatrení.

Viac na www.spa.sk

VYUŽITE JESENNÉ ZĽAVY!

Vážení čitatelia, posilnite si v tomto období svoju imunitu a načerpajte pozitívnu energiu v našich kúpeľoch Spa Aphrodite Rajecké Teplice práve teraz s výhodnými jesennými zľavami na pobyty!

Viac informácií na: www.spa.sk

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 08:13