BELLA ROSE
StoryEditor

Aký interiérový štýl vám najviac sedí? Otestujte sa!

16.06.2020, 00:00
PR Články
Zariaďovanie domova tak, aby to spolu všetko pekne ladilo vie byť niekedy pekne tvrdý oriešok. Ponuka je široká a častokrát sa ani nevieme rozhodnúť, ktoré kúsky by nám vyšperkovali bývanie tak, aby sme sa v ňom cítili príjemne a pohodovo a aby domov pôsobil uceleným dojmom.

Štýlov, ktoré dominujú interiéru je hneď niekoľko a nemusíte sa striktne držať len toho jedného. Jednotlivé štýly medzi sebou môžete pekne skombinovať a vytvoriť si tak domov, ktorý bude odrážať vašu osobnosť. Nezabudnite však, že všetko treba robiť s citom a tak, aby váš domov nepôsobil chaoticky. 

Kombinujte rôzne štýly

Ľahký bohémsky štýl v kombinácii s nadčasovým škandinávskym si už našiel miesto v nejednom byte. A niet sa čomu diviť! Etno prvky a prírodné materiály, ktorými sa vyznačuje boho štýl si veľmi dobre rozumie s jednoduchosťou a svetlými farbami škandinávskeho štýlu. 

BELLA ROSE

​Ak ste trošku väčší romantik a milujete atmosféru slnečného juhu Franzúska, provensálsky štýl v kombinácii s tým prírodným pre vás bude to pravé orechové. Stavte na jednoduchý základ - kombináciu bielej a dreva - a zamerajte sa na detaily napríklad v podobe zdobeného porcelánového riadu a dekorácií v pastelových farbách. 

BELLA ROSE

Romantik s hlavou v oblakoch či minimalista? Spravte si test! 

Na stránkach Bella Rose, e-shope s bytovými doplnkami a dekoráciami nielen v škandinávskom štýle, nájdete jednoduchý obrázkový test interiérových štýlov, ktorý vám pomôže zistiť, aký štýl bývania je vám najbližší. Výsledok testu vám pomôže v rozhodovaní, ktorou cestou sa v interiérovom dizajne vybrať a hlavne vás inšpiruje k vytvoreniu krásnej atmosféry domova. Lebo to je predsa to najdôležitejšie v každom bývaní. 

Všetko je o atmosfére

Ako hovorí majiteľka Bella Rose, Martina Svadbíková  „Verím, že je pekné, keď má každý trošku osobitý štýl a nebojí sa obklopovať tým, čo má rád, hoci aj naprieč rôznymi štýlmi.” V Martininej bielej a jednoduchej kuchyni tak napríklad nájdete okrem škandinávskych dizajnových kúskov aj podklady v retro a romantickom štýle, ktoré dodajú celej miestnosti šmrnc.

BELLA ROSE

Na Bella Rose nájdete množstvo bytových doplnkov a dekorácií v rôznych štýloch, ktoré si vďaka filtrácii dokážete prehľadne zobraziť. Navyše iba do 19.6. máte s kódom EVITA20 zľavu 20 % na celý sortiment.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 00:12