farebné nechtyShutterstock
StoryEditor

Trendy nechty na leto: vyskúšajte gélový lak

15.06.2020, 00:00
PR Články
Chcete sa v lete blysnúť šťavnatými nechtami? Chcete si urobiť kvalitnú manikúru v pohodlí domova bez zbytočných a dlhotrvajúcich úkonov? Skúste gélové laky na nechty.

Gélové nechty sú stále populárne

Najobľúbenejším spôsobom modelácie nechtov je stále modeláž UV gélom. Gélové nechty takto možno nosiť 3 až 5 týždňov a sú dosť pevné. Ich výhodou je nielen skvelá výdrž, ale aj veľmi pekný vzhľad a nekonečné množstvo spôsobov, ako ich zdobiť. UV gél sa musí vytvrdiť v UV lampe. Ak by ste si chceli zakúpiť všetko vybavenie, aby ste si nechty mohli robiť samy, treba sa pripraviť na vyššiu počiatočnú investíciu.

Ide to aj lacnejšie

Starostlivosť o gélové nechty je nevyhnutná, pretože hoci sú odolnejšie, treba sa s nimi naučiť zaobchádzať. Páčia sa vám gélové nechty, no preferujete skôr upravené prírodné nechty? Skvelou a jednoduchou alternatívou sú gélové laky. Ide o alternatívu gélových nechtov, ktorú si môžete vyskúšať aj doma, bez nutnosti navštíviť kozmetický salón či manikérku. Gélové laky majú niekoľko výhod, kvôli ktorým sa ich oplatí vyskúšať.  Shutterstock

Prvý a asi aj najvýraznejší rozdiel je v tom, že nepotrebujete UV lampu! Dokonalú gélovú manikúru ako zo salónu získate jednoduchým nalakovaním. Vybrať si môžete zo širokej ponuky farebných lakov, vďaka ktorým sa budú nechty krásne lesknúť a vydržia tak celé dni. Napr. gélový lak na nechty Sally Hansen Salon funguje bez použitia UV či LED lampy a môžete si vybrať z viac ako 15 odtieňov. Výdrž ešte predĺžite použitím podkladového a vrchného laku.  Notino

Šetríte peňaženku

Vďaka gélovým lakom potešíte aj svoju peňaženku. Nielenže nepotrebujete UV lampu, ale ani špeciálne odlakovače na nechty a doplnky, ktoré uľahčia modeláž. Ušetríte aj dostatok času, pretože laky majú veľmi dobré krytie už v prvej vrstve a rýchlo schnú. Zabezpečia pekný vzhľad, ktorý odolá bežným domácim povinnostiam.

Jediným mínusom sa môže javiť kratšia výdrž oproti gélovým nechtom od manikérky. Tie vydržia aj 5 týždňov, kým gélové laky zvládnu zhruba týždeň a viac – veľa závisí od kvality vašich nechtov a tiež práce, akú vykonávate. S farebnými gélovými lakmi si ale doma vykúzlite očarujúce letné nechty za okamih a ušetríte. Čas aj peniaze.

 

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 10:06