Notino
StoryEditor

Zafarbite si vlasy doma ako skutočný expert! Stačí vám len kvalitná farba

05.05.2020, 00:00
PR Články
Farbenie vlasov nechávajú mnohé ženy na skúsené ruky kaderníka. Svoj vlastný kadernícky salón si však môžete urobiť aj doma (nuž, v súčasnosti vlastne ešte stále skôr musíte...) a potrebovať budete len farbu na vlasy a zopár kaderníckych potrieb.

Skôr, ako začnete s farbením

Netreba sa báť toho, že by farbenie vlasov bola nejaká veda. Ak dodržíte pár základných pravidiel, s výsledkom budete určite spokojné. Na začiatok je potrebný nákup. Dôležité je vybrať si farbu na vlasy, ktorú by ste chceli mať a tiež kadernícke potreby ako misku na miešanie farby a štetec. Práve štetec vám veľmi uľahčí aplikáciu farby a dosiahnete profesionálny výsledok.

Pri farbách sa odporúča urobiť si aj test znášanlivosti, aby ste sa vyhli zbytočnej alergickej reakcii, ktorá môže byť nepríjemná a bolestivá. Keď toto všetko zvládnete, môžete sa s chuťou vrhnúť na farbenie vlasov.

Ako vybrať farbu na vlasy?

Pri výbere samotnej farby sa rozhodujte nielen porovnaním s prirodzeným odtieňom vašich vlasov, ale aj vašej pleti. Pre pokožku s červenkastým nádychom je vhodné použiť farbu na vlasy s popolavým odtieňom. Naopak, bledší odtieň pleti vyvážia a oživia zlaté a medené farby. Pokiaľ si nie ste úplne istá, odporúča sa zvoliť radšej svetlejší odtieň.

Ak sa pozriete do obchodov, zistíte, aká veľká je ponuka farieb na vlasy. Mnohé značky sa doslova predbiehajú v tom, ktorá ponúkne niečo zaujímavejšie, novšie a výnimočné. U zákazníčok sú veľmi obľúbené farby na vlasy L’Oréal, pretože sa ľahko aplikujú, pekne vyzerajú na vlasoch a svoj vysnívaný odtieň si vyberie každá žena. Odfarbovače, permanentné farby na vlasy, semi-permanentné aj zmývateľné farby na vlasy môžete skúšať v pohodlí domova a hľadať tú najlepšiu.

Každý deň iná

Máte strach použiť farbu, ktorá vám vydrží mesiace? Potom môžete začať napríklad s farbou L’Oréal Colorista, ktorá je zmývateľná! Postupne sa z vlasov vymýva a po každom umytí tak môže vyzerať trochu inak. Vydrží od 5 do 15 umytí, vlasy nezaťaží a vy sa budete môcť tešiť z jedinečného účesu. S touto farbou budete každý deň iná a stále rovnako výnimočná.

L’Oréal Colorista L’Oréal Colorista Notino

​Ak túžite po farbe, ktorá vydrží dlhšie, potom je pre vás tou správnou voľbou L’Oréal Paris Casting Crème Gloss. Ide o farbu na vlasy bez amoniaku, ktorá sa vymýva postupne, takže vás nemusia trápiť vlasové odrasty, ktoré by inak bolo nutné dofarbovať samostatne. Získate a oslnivú a žiarivú farbu až na 8 týždňov / 28 umytí a vlasy nebudú vďaka patentovanému komplexu starostlivosti vysušené ani zničené.

L’Oréal Paris Casting Crème Gloss L’Oréal Paris Casting Crème Gloss Notino

​To sa už oplatí skúsiť, no nie?

 

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 19:52