StoryEditor

Premôžte pôsobenie času pomocou tejto zaujímavej rastliny

17.02.2020, 23:00
PR Články
S pribúdajúcimi rokmi, skôr alebo neskôr (a väčšina z nás dúfa, že neskôr) sa na našej pleti začnú prejavovať známky starnutia. Neexistuje jednoznačná odpoveď na to, kedy je najvyšší čas začať používať starostlivosť o pleť s anti-age účinkom. Rozhodne ale platí, že prevencia je lepšia, než následný boj s vráskami a ochabujúcou pleťou. Experti značky Yves Rocher sa inšpirovali v prírode a vyvinuli nový revolučný rad pre omladenie pleti s názvom Lifting Végétal.

Netvrdíme, že je to fér, avšak prvé prejavy starnutia môžeme na svojej pleti pozorovať už od 25 rokov. Najskôr sa vrásky tvoria od častého úsmevu a sú to vlastne „vrásky šťastia“. Povolené kontúry tváre a hlbšie ryhy už ale tak pozitívne nie sú. V mladom veku tvorí spodná časť tváre obrátený trojuholník mieriaci smerom dole alebo tvar V a pôsobí harmonicky. Ako roky ubiehajú, geometria tváre sa mení a stráca svoju ostrosť. Hormonálny deficit spôsobuje stratu pružnosti, tvárové svaly atrofujú, vzniká druhá brada – to všetko sa odráža na celkovom vzhľade.

Nepodceňujte silu prírody

Pre riešenie ale nemusíme chodiť ďaleko. Stačí sa inšpirovať v prírode. Tá v spojení s vedou umožňuje uspokojiť všetky potreby a túžby krásy a mladistvej pleti. Experti spoločnosti Yves Rocher, ktorá má svoj pôvod vo francúzskom La Gacilly, objavili výnimočnú silu rastliny, ktorá je bežne považovaná za trávu alebo dokonca burinu. Zbehovec plazivý, ako znie jeho názov, obsahuje jedinečnú aktívnu zložku – rastlinný kolagén, ktorý dodáva bunkám energiu a posilňuje štruktúru pleti.

Pravidelnosť je základom úspechu

Nový rad Lifting Végétal je vhodný pre každý typ pleti, ktorá začína strácať elasticitu a potrebuje spevniť. Aby bol efekt účinný a čo najviac viditeľný, zahrňte do svojej starostlivosti nielen Dennú a Nočnú spevňujúcu starostlivosť, ale tiež Vysoko koncentrované spevňujúce sérum, ktoré účinky krému znásobí, a Spevňujúcu starostlivosť i o okolie očí. Len pravidelnosť a dôslednosť vedie k rýchlym a udržateľným výsledkom.

Čo ešte robiť pre vypnuté a pekne tvarované rysy tváre?

Kvalitná rastlinná starostlivosť o pleť zvládne v podstate zázraky, pomôcť jej ale môžete i vďaka jednoduchým tvárovým cvikom. Návodov a inšpirácií ako na to nájdete na internete množstvo. Jednoduchý tip pre pevné líca: nafukujte striedavo ľavé a pravé líca. Opakujte každý deň 10x.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 16:56