StoryEditor

Kolekcia parfumových vôd, ktorá je ekologicky šetrná!

04.02.2020, 23:00
PR Články
Príroda je pre značku Yves Rocher obrovskou inšpiráciou a pri tvorbe vôní tomu nie je inak. Verí v parfumy, ktoré niečo vyjadrujú a zároveň sú dostupné pre všetkých. Cieľom sú autentické prírodné vône, pri ktorých tvorbe je kladený dôraz na kvalitu, zodpovednosť i storočiami preverené francúzske know-how parfumérskej profesie.

Yves Rocher trvá na tom, aby všetky nové parfumové vody z nového radu LA COLLECTION rešpektovali nielen planétu, ale tiež každého jedného z nás.

Celý rad La Collection obsahuje aspoň 87 % zložiek prírodného pôvodu z dohľadateľných zdrojov, ktoré sú 100% veganské.  Výroba vôní výhradne vo vlastných továrňach vo francúzskom Bretónsku minimalizuje dopad produkcie na životné prostredie, obaly sú zároveň vytvorené s ohľadom na ekológiu a sú kompletne recyklovateľné.

Novú kolekciu vôní Yves Rocher koncipovali tak, aby každý deň prinášala radosť a pozitívne emócie, ktoré vychádzajú z krásy prírody. Vybrať si vôňu, s ktorou súznite, je teraz ešte jednoduchšie – predstavujeme nové parfumové vody Autour de MINUIT, Nouveau GENRE a Sable FAUVE.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 04:30