StoryEditor

Party líčenie, ktoré vydrží až do rána

26.12.2019, 23:01
PR Články
Silvestrovská noc sa blíži a ak chcete aby vaše líčenie vydržalo bezchybné až do rána, inšpirujte sa dlhotrvácnym líčením od značky Dermacol. Garantujeme vám, že odolá tancu, maškrteniu aj polnočným bozkom.

Dokonalá pleť

Komu by sa chcelo každú chvíľu kontrolovať stav líčenia v zrkadielku? Tajomstvo dokonalého líčenia, ktoré vydrží, tkvie v správnej príprave na aplikáciu make-upu a, samozrejme, v make-upe samotnom. Prvý krok predstavuje vyčistenie pleti micelárnou vodou a aplikácia hydratačného krému. Na takto ošetrenú tvár nanášame najskôr bázu pod make-up, vizážistami často označovanú aj ako „primer“. Jej úlohou je zjednotiť a vyhladiť povrch pleti, aby s ňou make-up krásne splynul. Ak už máte pleť pripravenú na aplikáciu make-upu, môžete začať s jeho nanášaním. Skúsení vizážisti vedia, že „long-lasting“ efekt nespočíva v hrúbke vrstvy, ktorú nanesiete, ale v zložení. Najnovšia generácia dlhotrvácnych fluidných make-upov dokonca vôbec neobsahuje vodu, vďaka čomu na pleti dlhšie vydrží a krásne kryje aj pri použití malého množstva. Na záver stačí make-up zľahka poprášiť transparentným sypkým púdrom, líčkam dodať farbu a oblasť nad lícnymi kosťami zvýrazniť rozjasňovačom.

Aktívna podkladová báza WHITE MAGIC obsahuje aktívne látky a extrakt z rastliny plamatky zelenej, ktoré viditeľne redukujú linky aj vrásky a súčasne predchádzajú vzniku ďalších. Optický efekt vyhladenia sa dostaví už 5 minút po aplikácii a pripomína účinok podobný aplikácii botulotoxínu. Praktické balenie v tube s pumpičkou umožňuje jednoduchú a hygienickú aplikáciu.

Aktívna podkladová báza White Magic, Dermacol – 11,49 eur/ 30 ml

Vysoko krycí a vodoodolný  make-up LONGWEAR COVER vytvorí už vo veľmi tenkej vrstve na pleti hodvábne hladký finiš. Neobsahuje síce žiadnu vodu, zato sú v ňom rozptýlené drobučké čiastočky jojobového vosku, ktoré sa pri kontakte s pokožkou rozohrejú a  vytvoria na nej ochrannú vrstvu. Ideálne funguje v kombinácii s podkladovou bázou White Magic.

Dlhotrvácny krycí make-up Longwear Cover, Dermacol – 14,90 eur/ 30 ml

Nebojte sa farieb

Hoci aktuálnym trendom v líčení sú zemité tóny a postupné tieňovanie, pri príprave na večierok sú výrazné a jasné farby doslova žiadané. Stačí dodržať pravidlo – jedna a dosť. Pri líčení očí teda farby nekombinujte a ostaňte len pri jednom odtieni, ktorý nanesiete na celé očné viečko. Doplňte ho výraznou čiernou linkou a riasenkou, ktorá mihalnice zahustí, vytočí a predĺži.

Paletky očných tieňov Drama a Romance obsahujú 12 nádherných svetlých aj tmavých odtieňov s bohatou pigmentáciou. Tiene sú ľahko roztierateľné, dlhotrvácne a neusádzajú sa v záhyboch viečka. Obe paletky sú vegan friendly a nebsahujú zložky živočíšneho pôvodu.

Paletka očných tieňov Drama a Romance, Dermacol– 19,90 eur / 18g

Nová extrémne predlžujúca riasenka Butterfly Wings od Dermacol  s inovatívnou silikónovou kefkou jediným ťahom precízne oddelí a definuje aj tie najjemnejšie riasy.

Predlžujúca riasenka Butterfly Wings, Dermacol – 3,79 eur /9 ml

Rúž, ktorý vás nezradí

Na dobrom večierku sa nevyhnete občerstveniu, drinkom ani bozkom na privítanie. A to je pre rúž veľká výzva. Zvoľte preto dlhotrvácnu farbu, ktorá má okrem farebnej zložky aj fixačnú bázu, tá predĺži výdrž líčenia a zároveň pery vyživí.

Dlhotrvácna dvojfázová farba na pery 16H LIP COLOUR patrí k absolútnym bestsellerom medzi rúžmi. Vďačí za to svojej dlhotrvácnej textúre, ktorá vydrží na perách bez porušenia až 16 hodín. Okrem farebnej zložky obsahuje aj krémový lesk, ktorý pery hydratuje a zároveň predlžuje trvácnosť líčenia. Z aktuálnej ponuky tridsiatich farieb si tú svoju  vyberie naozaj každá žena.

Po neskorom návrate z večierka oceníte odličovacie tampóniky s vitamínom E, výťažkami z túžobníka brestového a aktívnou látkou SYMMOLLIENT®, ktorá zabraňuje vysúšaniu pleti. Niekoľkými ťahmi odstránia vodoodolný make-up, riasenku aj rúž.

Dlhotrvácny rúže 16H Lip Colour, Dermacol -  8,79 eur

Odličovacie tampóniky, Dermacol - 2,69 eur/ balenie (20ks)

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 07:06