StoryEditor

Zbavte sa chĺpkov s IPL. Funguje to!

24.11.2019, 23:00
PR Články
Povedali vám, že pre krásu sa musí trpieť? Neverte tomu. Ku krásnej a zamatovo hladkej pokožke vás nemusí doviesť tŕnistá cesta plná zrastených chĺpkov a raniek od žiletky. S Philips Lumea Prestige ide všetko hladko, bezpečne a bez bolesti. A čo je najlepšie – skutočne to funguje.

Odstraňovanie chĺpkov pomocou svetla

Lumea Prestige je IPL prístroj na domáce použitie, ktorý bol vyvinutý v spolupráci s poprednými svetovými dermatológmi. Prístroj vysiela na korienok chĺpka intenzívne svetelné pulzy. Tie ho uvedú do spánkovej fázy, ktorá je jednou z troch rastových fáz chĺpka. Neskôr chĺpok samovoľne a bezbolestne vypadne. Vstavaný UV filter a nastaviteľná intenzita svetla sú zárukou, že používanie Lumey je úplne bezpečné.  

Celé telo ošetríte mávnutím prútika

Lumea Prestige je svetovo prvá technológia s unikátne tvarovanými nadstavcami pre každú časť tela. Nadstavec s najväčším priezorom je ideálny na rýchle ošetrenie nôh, brucha a väčších plôch na tele. So špeciálne zakriveným nadstavcom pohodlne dosiahnete na chĺpky v podpazuší. Nadstavec na oblasť bikín si hravo poradí aj s hrubšími chĺpkami bez nepríjemných zrastov. A najmenší nadstavec je ako stvorený na jemnú a presnú aplikáciu na tvári, pod nosom a na brade. Ošetrenie celého tela zaberie v priemere 15 minút, teda približne toľko ako rýchla šálka kávy.

Aj pre váš typ pokožky

Vybrať si môžete jeden z piatich stupňov intenzity svetla. S výberom vám pomôže inteligentný senzor SmartSkin. Pokiaľ však máte veľmi citlivú pokožku, intenzitu si môžete nastaviť aj manuálne. Lumea Prestige si poradí s chĺpkami na škále od čiernej po tmavú blond a je vhodná pre všetky typy pleti okrem veľmi tmavej. Už po troch ošetreniach môžete dosiahnuť až 92-percentnú redukciu chĺpkov. Pri dôslednom dodržaní harmonogramu ošetrení sa budete môcť tešiť z dokonale hladkej pokožky až 6 mesiacov. A to už stojí za zváženie.

Začnite teraz!

Pokožka po ošetrení nesmie byť vystavená priamemu slnečnému žiareniu, preto máte ideálnu šancu pripraviť svoju pokožku na leto práve teraz, počas chladných mesiacov.  Využite preto čas, kým sú vaše nohy ukryté pod pančuškami a nohavicami. Neskôr si budete už len užívať skvelý pocit zamatovo hladkej pokožky bezbolestne, bezpečne a na dlhý čas. Philips Lumea Prestige je možno to pravé orechové pre vás. Navyše vám teraz Philips ponúka 90 dní na vrátenie tovaru, preto nič neriskujete.

www.philips.sk/lumea  

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 08:02