StoryEditor

Podporte si imunitu! Máme pre vás 3 výborné tipy.

15.10.2019, 00:00
PR Články
Jeseň na nás pomaly začína útočiť, a tak je najvyšší čas poriadne podporiť svoju imunitu a vytvoriť si pomyselný štít proti chorobám.

 Otužovanie

Zlepšenie imunity sa považuje za základný benefit otužovania a je to pravda: ten rozdiel sa dá zistiť už počas prvej sezóny otužovania. Kto vydrží otužovať dlhšie, o to viac pozitív objaví.

Zmena jedálneho lístka

Trávenie zohráva v budovaní imunity najdôležitejšiu úlohu. Ak ho chceme podporiť, mali by sme jesť pravidelne v malých porciách vyváženú stravu plnú zeleniny.

Používanie výživových doplnkov na podporu imunity

S tým skvele pomôže doplnok stravy Herba-C RAPID od Walmarku. Organizmu dodá vysokú dávku vitamínu C a zinku, ktoré pomôžu ku správnej funkcii imunitného systému, ochránia pred voľnými radikálmi a pôvodcami chorôb. Okrem toho vám  tiež pomôžu  bojovať so znížením vyčerpania a únavy. Herba-C RAPID navyše obsahuje aj kombináciu bylinných extraktov z echinacey, čiernej bazy, pelargónie a kurkumy, ktoré pre zmenu napomôžu k podpore a správnemu fungovaniu dýchacích ciest a mimo to prispievajú aj k prečisteniu tela, majú antioxidačné účinky alebo priaznivý vplyv na močové cesty. Počas chladných mesiacov vás tak nezaskočia žiadne choroby. K dispozícií v lekárňach po celej SR.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 12:57