StoryEditor

Doprajte na jeseň svojej pleti rastlinný detox

08.10.2019, 00:00
PR Články
Naša pleť je každý deň vystavená množstvu negatívnych faktorov. Nielen stres, každodenný kolobeh a nedostatok času na seba samé sa podpisujú na stave našej pleti. Tej sa pri dennodennom pobyte v znečistenom mestskom prostredí ťažko dýcha. Hromadia sa v nej toxíny, zhoršuje sa jej okysličovanie a schopnosť prirodzenej regenerácie. Doprajte svojej pleti detox a nechajte ju sa nadýchnuť!

TIP: Diagnostika pleti behom pár kliknutí

Nie ste si istá, aký typ pleti máte a ako sa o ňu starať, alebo si len chcete potvrdiť správnosť svojej beauty rutiny? Vyskúšajte online diagnostiku pleti na stránkach Yves Rocher. Zaberie vám len pár minút a niekoľko kliknutí a odporučí starostlivosť priamo na mieru potrebám vašej pleti. Ešte presnejšie výsledky potom získate vďaka prístrojovej diagnostike, ktorá je vo vybraných predajniach Yves Rocher k dispozícii zdarma a bez objednania.

Slovo „detox“ je v posledných rokoch skloňované vo všetkých možných pádoch. Možno ste už sama skúsila užívať diétne detoxikačné prípravky, piť čisté ovocné a zeleninové šťavy a dodržiavať špeciálny stravovací plán. Myslela ste ale na detox najväčšieho orgánu ľudského tela, ktorým je vaša pokožka?

V meste pleť stráda

Hodiny a dni strávené v znečistenom ovzduší a jesennom smogu sa prejavujú i menej viditeľným spôsobom, než sú šmuhy na vatovom tampóniku. Škodlivé látky prenikajú pokožkou a urýchľujú v bunkách oxidačné procesy, ktoré majú vplyv na starnutie našej pleti a tvorbu vrások. Všetko, čo potrebujete, je podporiť regeneráciu hĺbkovej štruktúry kože a jej prirodzenú ochranu pred vonkajšími faktormi urýchľujúcimi starnutie.

Zelený elixír pre žiarivú pleť

Vyskúšajte beauty rutinu s radom Elixir Jeunesse od Yves Rocher a doprajte svojej pleti účinnú revitalizáciu. Produkty Elixir Jeunesse obsahujú koncentrovaný výťažok z rastliny s názvom aphloia, ktorý podporuje prirodzené regeneračné a detoxikačné procesy v pleti. Ráno začnite deň aplikáciou Dennej starostlivosti s OF30, ktorá vás ochráni pred slnečným žiarením. Večer zbavte pleť nečistôt a líčidiel Čistiacim gélom a následne naneste Nočnú omladzovaciu starostlivosť. Vaša pleť bude jasnejšia, svieža a vrásky budú postupne menej viditeľné.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 13:25