StoryEditor

Tie najlepšie veci prichádzajú do života náhodou

06.10.2019, 00:00
PR Články
Vopred vás chcem uistiť, že toto nie je bežný PR článok, v ktorom vychválim značku len preto, že mi za to zaplatila. Už som príliš stará (a snáď aj múdra), aby som si dala sakra pozor, čo pustím do svojho života a na svoju tvár.

Svoje zoznámenie sa s nemeckou profesionálnou kozmetikou BABOR musím začať trošku obšírnejšie, aby ste pochopili, že o veciach, ktoré preveril čas, už nemusíte pochybovať. Niekedy pred desiatimi rokmi som založila Školu štýlu a nasťahovala som sa do kancelárie v centre Prahy. Vtedy bola Škola hlavne  o stylingu oblečenia a pretože som chcela ísť príkladom, každý deň som sa snažila prinútiť niekoho zo svojho okolia, aby vyfotil čo mám na sebe a dávala som to na svoje webovky. Až po niekoľkých mesiacoch som pochopila, že sa tomu hovorí blogovanie. Nesmejte sa, predstavte si dobu pre desiatimi rokmi!

Dodnes si pamätám, že moje najobľúbenejšie miesto na fotenie bolo pred nádherným beauty spa, ktoré bolo presne za rohom mojej kancelárie. Deň čo deň som sa producírovala pred ich výkladom a desila som sa toho, že na mňa vyletia, čo tam stále blbnem. Tak som sa raz odhodlala a vstúpila som dnu s rozhodnutím, že si niečo musím kúpiť, aby som sa im odvďačila.

V tom momente som sa zamilovala a začal krásny, dlhotrvajúci vzťah plný úcty a obdivu..... Stále hovorím o kozmetike, nebojte sa. Ak si ešte niekto z vás pamätá klasické kozmetické salóny tak pochopí, že som bola skutočne ako Alenka v ríši divov. To zariadenie! Tie nádherné flakóny krémov! Tá vôňa!

Radšej som výber nechala na profi kozmetičke a odišla som so svojim prvým balením ampuliek.  Odvtedy som ich nakúpila už toľko, že by na to nestačil kamión. Pretože som pracovala v lifestylových časopisoch a blogovala som, dostalo sa mi do rúk šialené množstvo rôznych krémov od rôznych značiek. Ale ampulky od BABOR za tých 10 rokov nič neprekonalo !

babor babor

Na stránkach BABOR sa o ampulkách píše toto : Spoločnosť BABOR je lídrom na trhu práve vďaka ampulkám. Nie len veľmi atraktívne, ale hlavne vysoko účinné a viditeľné výsledky. Jednotlivé koncentráty sú vhodné na každý tip pleti. BABOR AMPOULE CONCENTRATES vás prekvapí svojim okamžitým účinkom. 

Potvrdzujem, mňa prekvapili dokonale ! A ak vám môžem poradiť z vlastnej skúsenosti, celé tie roky ma najviac baví ampulka Lift Express. Presne, názov zodpovedá tomu, čo dokáže s vašou pleťou urobiť. Takže, ak máte tak ako ja cez 40, výsledok vám vyrazí dych.

Mimochodom, ten salón už na tej adrese nie je, ale moja láska a obdiv k Baboru zostáva stále bezo zmien. Samozrejme som za tú dobu nakúpila a vyskúšala všetky možné rady Babor kozmetiky a svoj arzenál obľúbencov som rozšírila o pár nový kúskov. Ale o tom zasa na budúce. 

Majte sa nádherne a ampulkám zdar !

Xo vaše Alenka

Alena Šafratová

majiteľka Školy štýlu a blogerka

cz.babor.com

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 12:23