StoryEditor

Rodinné LOVEstories Nely Pociskovej a Filipa Tůmu: Takto trávime spoločné chvíle v obývačke

27.09.2019, 00:00
PR Články
Moderné technológie sú dnes pre každého z nás nevyhnutnosťou. Inak to nie je ani v prípade herečky a speváčky Nely Pociskovej a operného speváka a obľúbeného herca seriálu Oteckovia, Filipa Tůmu. Internet, mobil aj televízia im uľahčujú fungovanie v práci, ale aj výchovu syna Hektora a dcérky Liany. Ako to však u nich doma skutočne vyzerá? V rozhovore nám priblížili ako trávia spoločné chvíle v obývačke a ako vyzerajú ich Rodinné LOVEstories.

Známy otecko na svoju partnerku prezradil, že jej neustále pípa telefón a trávi veľa času online, kde si číta články o materstve a rodičovstve. Nela so svojou polovičkou vôbec nesúhlasí a myslí si presný opak! Tvrdí, že práve Filip je závislý na online svete a sociálnych sieťach. Ako je to v skutočnosti? Viac zistíte vo videu.

Ako sa vám zmenil život príchodom detí?

Nela: Neplánovali sme to. Keď som sa to dozvedela, ostala som v šoku. Dnes už viem, že to bolo to najlepšie, čo sa mi mohlo stať. Deti ma veľmi zmenili a otvorili mi oči.  

Filip: Zmenil sa od základov. Otcom som sa stal, keď som bol takmer štyridsiatnik. Mama mi hovorila, že zmyslom života sú deti a mala pravdu.

Ako to vyzerá, keď sa stretnete v obývačke?

Nela: Smiešne. Takých situácií je málo, pretože Filip je veľmi vyťažený. Keď sa v nej už stretneme, tak je unavený. Len si ľahne na gauč a nechá po sebe skákať deti.

Filip: Momentov v obývačke je málo. Keď zázračne obe deti zaspia, tak ešte zídeme dole. Snažíme sa vzájomne si niečo povedať, ale je to skôr o vyfúknutí, “Počuješ to ticho“?

Kto z vás dvoch je väčší televízny maniak?

Nela: Teraz je to väčšinou Filip. On uspí malého a môže si ísť ešte niečo pozrieť. Mne sa malá do hodinky zobudí, takže sa mi ani neoplatí niečo rozpozerať.

Filip: Radi si obaja pozrieme kvalitný film, ale nenastavujeme si budík, aby sme nepremeškali v TV obľúbený program. Môžeme si ho pozrieť v archíve.

Keď si pustíte televíziu, kto vyberá program?

Nela: Filip nechá výber na mňa. On má radšej odľahčené veci, pri ktorých vypne. Ja som zas Drama Queen, ktorá si pri filme rada poplače.

Filip: Rád sa prispôsobím Nelke. Prinajhoršom to skončí tak, že ja film nesledujem a surfujem na internete. Keď mám výnimočne čas, rád si pozriem Ligu majstrov.  

Mobil, tablet, počítač. Na ktorú z týchto vecí nedáte dopustiť?

Nela: Máme doma všetky. S deťmi nemám čas telefonovať a tráviť čas na internete. Keď zaspia, tak si na mobile alebo tablete vybavím vždy všetko, čo potrebujem.

Filip: Najčastejšie používam kvôli práci telefón. Na tablete si občas pozriem, čo je nové vo svete alebo sledujem šport. Najviac oceňujem, že využívame jeden balík, v ktorom máme pokope telku, mobil aj internet. Ja už tak nemusím nič ďalšie riešiť.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:02