StoryEditor

Vykročte do jesene štýlovo!

24.09.2019, 00:00
PR Články
Držte krok s najnovšími trendmi! Objavte novinky z kolekcie Deichmann a osviežte svoj jesenný šatník atraktívnou obuvou, ktorá zaujme na prvý pohľad!

Patríte k milovníčkam extravagantnej dizajnovej módy? V tom prípade vás nová kolekcia obuvi Deichmann priamo nadchne! Nechajte sa strhnúť najhorúcejšími jesennými hitmi a doplňte svoju sezónnu garderóbu jedinečnou obuvou, ktorá dokonale vystihne váš štýl!

Späť do „deväťdesiatok“

Chunky tenisky na vysokej podošve sú absolútnym víťazom jesennej sezóny! Ešte ste stále nenašli pre seba tie pravé? Z originálnych chunky tenisiek z novej kolekcie Deichmann si rozhodne vyberiete! Dáte prednosť pútavým modelom so zvieracími vzormi, farebnými či neónovými detailmi, alebo teniskám v metalickom vzhľade? Všetky pohľady okolia budú patriť len vám...

V pánskom štýle

Inšpirujte sa pánskym šatníkom a vdýchnite svojmu jesennému looku šmrnc módnymi šnurovacími poltopánkami z kolekcie Deichmann. „Must have“ tohtoročnej jesene je šnurovacia obuv na vysokej profilovanej podošve zdobená kovovými nitmi, modely v lakovanom vzhľade s výrazným šnurovaním a poltopánky v imitácii zvieracej kože. Stavte na dizajnové modely v pútavých farbách!

Britská elegancia

Chelsea obuv sa drží na módnom výslní už niekoľko sezón. Je aj vaším najobľúbenejším favoritom? Objavte novinky z kolekcie Deichmann a potešte sa novým atraktívnym modelom! Nechajte sa zlákať sviežou Chelsea obuvou vo farbách jesenného lístia, neprehliadnuteľnými modelmi v rockovom štýle alebo v imitácii zvieracej kože.

Jesenné stálice

Nedajte sa zaskočiť nepríjemným sychravým počasím a vyzbrojte sa do jesene štýlovými členkovými čižmami. Preferujete neutrálne tóny alebo šťavnaté sýte farby? Výrazné trendové vzory alebo nadčasový minimalizmus? V novej kolekcii Deichmann si príde na svoje každá žena!

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:25