StoryEditor

Túžite po efekte letného opálenia, no nejdete tento rok na dovolenku? Skúste toto!

17.07.2019, 00:00
PR Články
Že by sme v lete mali pleť chrániť pred UV žiarením vieme každá. Čo však robiť, keď aj v lete chceme vyzerať dokonale a zároveň svoju pleť chrániť ?

BABOR AGEID  make-up je prvý make-up z výskumných laboratórií. Základom sú poznatky a skúsenosti získané v rámci laboratórneho výskumu starostlivosti o pleť BABOR.

Ultramoderné štruktúry podkladových báz so štvornásobným anti-aging efektom ponúkajú variabilné krytie vďaka princípu „layering”.  A pretože v letných mesiacoch nie je prioritou len krásna zjednotená pleť, ale aj jej ochrana pred UV žiarením, vyvinul BABOR Sun Makeup SPF 50. Jeho jemná krémová konzistencia je veľmi ľahká. Dokonalo regulovaná krycia schopnosť dodáva pleti prirodzene rovnomerný tón a štruktúru.  Ochranný faktor SPF 50 zaistí dokonalú ochranu pleti počas pobytu na slnku. Teraz si už viac nemusíte robiť vrásky z toho, či uprednostniť make-up alebo SPF, pretože v praktickej krabičke, ktorá sa hodí aj na cesty, máte oboje.

A aké tipy sa ešte hodia pre prirodzené líčenie ?

Po nanesení základnej vrstvy by mala prísť fáza rozjasnenia a modelovania. Použitím rozjasňovačov pleti a korektorov dosiahnete omladzujúci liftingový efekt. Pomocou lícenky potom zvýrazníte alebo potlačíte kontúry tváre. Ďalšou fázou je fáza zvýraznenia. Dokonalo vytvarované obočie opticky zväčší a dodá celému vzhľadu ten správny šmrnc. Na leto doporučujeme multifunkčný farebný gel na obočie, ktorý obočie optický zahustí, zvýrazní farbu a zafixuje ho do tvaru. Poslednou fázou je „farbenie“. Podľa tipu príležitosti môžete zvoliť vhodný očný tieň alebo rúž.

Vyberajte zo sezónnych odtieňov pre prirodzene svieži letný look.

 (pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 16:26