StoryEditor

Aromaterapia na dovolenke

21.06.2019, 00:00
PR Články
Cestujete, presúvate sa, rozširujete svoje obzory. Aj keby len od babičy k tete, na cestách vás stretávajú najrôznejšie udalosti. Tie príjemné od dovolenky a návštev očakávame, na tie menej príjemné je dobré pripraviť sa. Skúste tentokrát prvú pomoc s aromaterapiou od českej prírodnej aromaterapeutickej a BIO kozmetiky Nobilis Tilia.

Éterické oleje na cesty

Je veľa dobrých dôvodov, prečo využívať aromaterapiu pri cestovaní. Je účinná, keď na vás "niečo lezie", zlepšuje náladu, keď sa vyskytnú nečakané udalosti (čo je na cestách takmer neustále), posilňuje pri únave. Ak sa nechcete vybaviť priamo Domácou lekárničkou s piatimi najčastejšie využívanými olejmi prvej pomoci, využijete určite aspoň zmes éterických olejov Univers. Vyriešite s ňou všetko od rozbitých kolien, štípancov od hmyzu až po bolesť v krku.

​Do vrecka si vložte Inhalačnú tyčinku proti stresu a môžete vyraziť. Vlastne by bolo najlepšie zaobstarať si rovno celú sadu štyroch inhalačných tyčiniek na cesty, pretože každý z nás môže potrebovať niečo iné. Tyčinka proti únave, nevoľnosti či prechladnutie nájde počas cestovania určite svoje využitie.

Športovcom proti svojej vôli

Letné aktivity občas vyžadujú zapojenie svalov, ktoré ste dodnes nevedeli, že máte. Vyrazte do lanového centra, požičajte si kolobežku na celodenný výlet, niekedy len stačí ísť skratkou a potom budete radi, že ste si so sebou pribalili Uvoľňujúci gél na svaly. Je ideálny ako príprava aj následná pomoc pri rekreačne športových či turistických výkonoch, vrátane tých nie celkom dobrovoľných.

​Keď sa vaša dieťa rozhodne hrať futbal naboso, bez Arnikového gélu sa nezaobídete. Na všetky pomliaždeniny, hrče a narazeniny, na všetko neočakávané a bolestivé pôsobí arnika ako balzam. K nemu odporúčame  pribaliť homeopatickú arniku či Bachove SOS kvapôčky, ktoré pomôžu zvládnuť bolesť.

Na boliestky zvnútra aj zvonku

Teplé letné počasie je ideálne na množenie baktérií. Niet preto divu, že sa občas preženú zažívacím ústrojenstvom úplne nekontrolovane. V takom prípade je dobré mať po ruke  tymián linalol v BIO kvalite. Kvapôčka do medu ráno a večer vnútorne vás za dva dni postaví na nohy. Keď bolí ucho, pomôže zase harmanček modrý alebo rímsky – kvapnite jednu kvapku na vatu do ucha a nechajte pôsobiť celý deň.

Kvetové vody sú hitom každého leta a na dovolenke obzvlášť. Okrem ich kozmetického využitia sú prvou pomocou pri spáleninách, harmančekový hydrolát spoľahlivo rozoženie  zápal spojiviek a upokojí podráždené oči, obklad z ružovej vody pri migréne či bolesti hlavy vás presvedčí, že zvyšok dovolenky už zvládnete s prehľadom a radosťou. Tak na zdravie! Nech žije leto!

Nobilis Tilia

Spoločnosť Nobilis Tilia sa už 25 rokov venuje vývoju a výrobe najširšieho sortimentu prírodnej aromaterapeutickej a BIO kozmetiky v Českej republike. V prekrásnom prostredí Vlčej Hory na okraji Národného parku České Švajčiarsko obľúbená značka s láskou pripravuje kozmetické produkty, ktoré pohladia telo i dušu. Pri svojej práci sa Nobilis Tilia snaží rešpektovať jedinečnosť prírodných surovín, ktorých kvalita sa môže meniť v závislosti od prírodných podmienok, prepojovať kúzlo miesta, kde kozmetika vzniká, s rukopisom ručnej práce zamestnancov. Vďaka tomu spoločnosť vyrába kozmetiku pre individuálnu potrebu každého zákazníka. Oporu našla v aromaterapii, ktorá je zo svojej podstaty terapeutická, pôsobí na konkrétne problémy, telo i dušu.
Prírodná kozmetika Nobilis Tilia využíva jedinečné vlastnosti éterických olejov na ošetrenie pokožky celého tela. Účinok produktov Nobilis Tilia je komplexný a podporuje harmonizáciu osobnosti na všetkých jej úrovniach.

Prírodná kozmetika Nobilis Tilia je certifikovaná známkami CPK a CPK BIO.

https://eshop.nobilis.cz/

 (pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 13:22