StoryEditor

Darčeky ku Dňu detí, ktoré zaručene zaujmú každé dieťa

24.05.2019, 00:00
PR Články
Deťom treba venovať pozornosť každý deň, avšak ktoré dieťa by netúžilo dostať ešte niečo extra na Deň detí? Tým najkrajším darčekom je práve čas strávený s rodinou. Prvý júnový víkend ponúka rôzne možnosti. Ktorú z nich si vyberiete?

Medzinárodný deň detí tento rok pripadá na sobotu a odštartuje tak víkend plný zábavy. Či už sa rozhodnete vsadiť na tradičnú klasiku a vyberiete sa do zoologickej záhrady, cukrárne, alebo na podujatie s programom a súťažami pre deti, nejakú tú maličkosť bude vaša malá ratolesť zrejme očakávať. Výborným kandidátom na darček sú hračky, ktoré podporia spoločne strávený čas. Kreatívne sady, spoločenské, či športová hry do outdooru zapoja deti i dospelých a posilnia rodinné putá. Navyše tak deň detí zanechá pekné spomienky a stane sa darčekom aj pre dospelých. Posvietili sme si na pár darčekov, ktoré nás zaujali v obľúbenom hračkárstve TOYETO:

Formičky do piesku Zmrzlináreň / 8 kúskov na dokonalú pieskovú zmrzlinu / 4.99 Eur

S formičkami do piesku si deti potrénujú jemnú detskú motoriku, predstavivosť a kreativitu a ešte sa pritom aj príjemne zabavia.

Pieskovanie Opica / kreatívne vyrábanie obrázku na dreve / 7.99 Eur
Ideálna hračka pre všetky kreatívne deti. Vďaka farebnému piesku si dieťa môže vytvoriť vlastné majstrovské dielo.

Kreatívny set Chobotnica / vytvorte milý drevený obrázok / 9.99 Eur
Kreatívna súprava pomocou ktorej si dieťa môže vytvoriť zábavný obraz chobotnice. Hračka podporuje manuálnu zručnosť, ale aj jemnú motoriku.

Hra Hádzanie kruhom / pre deti od 3 do 7 rokov vnútri aj vonku / 19.99 Eur
Hra, ktorá zabaví celú rodinu a ktorú si pamätáme z nášho detstva aj my. Kto dokáže kruhom trafiť pichliač z najväčšej diaľky? ;)

Farebný kriket / hra na outdoor aj vnútri / 29.99 Eur
Program na popoludnie je jasný! Postavte si dráhu a hra môže začať. Na koľko pokusov sa vám podarí prejsť celú dráhu? :)

TOYETO hračkárstva s originálnymi hračkami pre deti nájdete v Bratislave (Cubicon, Aupark, CBC2 Karadžičova), v Auparku Košice, v Galérii Mlyny Nitra, v Pointe Banská Bystrica, v City Aréne Trnava, aj v City Pointe Rovinka alebo na www.toyeto.sk.

 (pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 05:49