StoryEditor

Ochucovadlo Podravka NATUR podľa receptu matky prírody

23.05.2019, 00:00
PR Články
Známe príslovie vraví, že láska ide cez žalúdok. S Ochucovadlom Podravka NATUR vyčaríte chutné jedlá pre vašich milovaných kedykoľvek, či na výnimočné príležitosti alebo vo všedný deň. Obľúbená stálica v našich kuchyniach Podravka pripravila Ochucovadlo NATUR podľa receptu matky prírody a v súlade so zdravým životným štýlom.

Obsahuje len prírodné a kvalitné ingrediencie ako morskú soľ, vysoký podiel zeleniny a vybrané koreniny. S ochucovadlom Podravka NATUR pre prirodzenú chuť sa dobré jedlo vždy podarí! Bez glutamanu, prídavných látok a zvýrazňovačov chuti. Viac na www.podravka.sk.

Ochucovadlo Podravka NATUR: 1,49 € / 150g

V súlade s prírodou

Pripraviť dobré a zdravé jedlo nikdy nebolo jednoduchšie! Ochucovadlo Podravka NATUR je odpoveďou na aktuálne trendy zdravého životného štýlu, pretože je pripravené iba z čisto prírodných ingrediencií. Neobsahuje glutaman, žiadne prídavné látky, konzervanty, farbivá a ani iné zvýrazňovače chuti. V Ochucovadle Podravka NATUR nájdete len čistú a prirodzenú chuť prírody. Okrem morskej soli z Jadranského mora obsahuje až 32% sušenej a kvalitnej zeleniny a tiež voňavé koreniny, ktoré dochutia všetky jedlá do dokonalosti. Ochucovadlo Podravka NATUR privítajú vo svojej kuchyni všetci, ktorým záleží na príprave dobrého a zdravého jedla. Stačí pridať lyžičku ochucovadla päť minút pre koncom varenia a môžete zvolávať k stolu.

Viac na www.podravka.sk.

 (pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 08:07