StoryEditor

Vneste do ulíc južanskú atmosféru v espadrilkách od Deichmannu!

29.04.2019, 00:00
PR Články
Vykročte do slnečných jarných dní v novej štýlovej obuvi! Objavte trendové novinky z aktuálnej kolekcie Deichmann a zažiarte v módnych espadrilkách!

Kvetinové mámenie

Rozkvitnite v dizajnových espadrilkách na klinovom podpätku z jarnej kolekcie Deichmann! Nechajte sa zlákať rozkošnými motívmi kvetov a šťavnatých ovocných plodov, ktoré mladistvo osviežia váš mestský vzhľad. Obujte sa do kvetín!

Štýlová námorníčka

Staňte sa pravou kapitánkou v trendových espadrilkách v námorníckom štýle z kolekcie Deichmann! Chyťte sa kormidla, užívajte si morský vánok vo vlasoch a vydajte sa na cestu plnú nezabudnuteľných dobrodružstiev!

Safari lady

Vneste do mestských ulíc dávku exotickej divočiny v podobe nadčasového safari štýlu. Doprajte svojim nohám pohodlie v komfortných espadrilkách v univerzálnych prírodných tónoch. Je extravagancia vaším druhým „ja“? Prebuďte v sebe šelmu a upútajte v exkluzívnom modeli vo vzhľade leopardej srsti.

V mesačnom svite

Neviete sa už dočkať vysnívanej letnej dovolenky? Začnite s prípravami už teraz! Vybavte svoju prázdninovú výbavu módnymi šľapkami v metalickom ligote a buďte „in“ aj na cestách! Blysnite sa v originálnych striebristých modeloch, ktoré nádherne zvýraznia vaše opálenie.

​(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 11:01