StoryEditor

Vážne vaša pleť nepotrebuje viac hydratácie?

24.04.2019, 00:00
PR Články
Žijeme len raz... Veď to poznáte. Nebudeme predsa sedieť doma, keď je vonku toľko možností. A to je veľmi fajn. Akurát, že ovzdušie, v ktorom sa pohybujeme, nie je veľmi čisté, stresu a únave sa nevyhneme, aj keď by sme veľmi chceli, slnko tiež nesvieti stále a počasie dá našej pleti pekne zabrať.

Prečo je to dôležité?

Hydratácia vo všeobecnosti znamená „vlhčenie“ či viazanie vody k niečomu, v tomto prípade k pokožke. A keďže tú vo veľkej miere tvorí práve voda, je potrebné jej prirodzenú hladinu udržiavať – zvonku i zvnútra. Sme vďaka tomu chránené pred vonkajšími vplyvmi a kožné bunky fungujú správne. V opačnom prípade je totiž naša pokožka mdlá, suchá, popraskaná... jednoducho zraniteľná a vrásky si k nej nájdu oveľa ľahšiu cestu. A to predsa nechceme!

Čo dokáže hydratácia?

–          Vytvorí na pleti ochrannú bariéru, vďaka ktorej ľahšie odolá vonkajším vplyvom a vplyvom niektorých baktérií a alergénov.

–          Dodá pleti jas, jemnosť a pružnosť – jednoducho zlepšuje celkový stav pokožky.

–          Výrazne bojuje proti vznikom vrások.

Zázračná voda z Francúzska

Rad Hydra Végétal bol vyvinutý špeciálne pre potreby normálnej a zmiešanej pleti. Účinne a trvalo hydratuje a povzbudzuje prirodzený jas pokožky. Dlhodobú hydratáciu zaisťuje bunková voda z kosmatcovníka, ktorá pomáha vodu ukladať do všetkých vrstiev pleti a napomáha ju tam udržať čo najdlhšie.

Rad obsahuje krém, sérum, čistiaci gél, gélový peeling, tonikum a odličovacie mlieko. Novinka radu Hydra Vegétal – Hydratačná starostlivosť s OF20 vám tiež poskytuje vďaka faktoru OF20 stredne vysokú ochranu. Produkty okamžite chránia pred poškodením a tiež predčasným starnutím kože spôsobeným slnkom.

Výrobky kúpite od 6,50 € v predajniach Yves Rocher alebo na www.yves-rocher.sk.

Bunková voda z kosmatcovníka:

  • Nepretržite hydratuje pleť až 48 hodín.
  • Rozprestiera vodu medzi všetky vrstvy pleti.
  • Účinne aktivuje hydratačné procesy v pleti.
  • Obnovuje jas a jemnosť pleti.
  • Predchádza vzniku nerovností a nedokonalostí pleti.

(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 07:18