StoryEditor

Vykročte do jari v nových štýlových teniskách Deichmann!

01.04.2019, 00:00
PR Články
Pohodlná a trendová obuv, ktorá vám nesmie chýbať v jarnom šatníku? Jednoznačne tenisky! Buďte šik a upútajte okolie v dizajnových modeloch z novej kolekcie Deichmann!

Ukáž, kto si!

Vykročte z davu sivých myšiek a ukážte svoje skutočné ja! Nová kolekcia značkových športových tenisiek Deichmann nadchne každú milovníčku módy. Vyberte si zo sviežich mladistvých modelov, ktoré dokonale podčiarknu váš osobitý štýl. Tak ktoré budú vaše?

Zažiar vo hviezdnej obuvi!

Blysnite sa v teniskách z novej influencerskej kolekcie #spreadthelook! Nechajte sa inšpirovať štýlom piatich módnych influenceriek z piatich európskych krajín, ktoré sa podieľali na tvorbe tejto kolekcie. Dáte prednosť hravým ležérnym teniskám s potlačou alebo trendovým chunky modelom v športovom retro vzhľade?

Výlet do safari!

Vneste do mestských ulíc atmosféru exotickej džungle! Zvieracie vzory sa stali absolútnym „must have“ tejto sezóny, a preto vám rozhodne nesmú chýbať v šatníku! Stavte na ležérne tenisky na platforme vo vzhľade leopardej srsti, ktoré dodajú vášmu vzhľadu nápaditosť a punc luxusu. 

Kráľovná bielych tenisiek!

Biele tenisky sú univerzálnym a nadčasovým variantom obľúbenej jarnej obuvi. Ukážte, že móde rozumiete a zaujmite jedinečným modelom, ktorý nemá len tak každý. Doplňte svoj jarný outfit teniskami zdobenými nežnými kvetinovými motívmi, neónovými vsadkami či modelmi na pútavej podošve. V dizajnových teniskách z kolekcie Deichmann upútate na prvý pohľad!

(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 00:44