StoryEditor

Nový produktový rad Skin Food

28.03.2019, 23:00
PR Články
Multifunkčný krém Skin Food bol vyvinutý v roku 1926 ako „základný liečebný výrobok na starostlivosť o pleť“, ktorý je vhodný pre celú rodinu, predovšetkým pre hrubú a suchú pokožku. Skin Food posilňuje prirodzenú pevnosť pokožky a zároveň jej poskytuje intenzívnu ochranu.

Krém Skin Food je špeciálnou kombináciou liečivých rastlín. Bylinné extrakty sú zmiešané so vzácnymi tukmi, olejmi a voskami, ktoré pokožke dodávajú výživu. Čerešničkou na torte je jeho nezameniteľná a jednoduchá vôňa.

Všetky byliny sú extrahované v mandľovom oleji. Olejový bylinný extrakt prispieva k upokojujúcim účinkom produktov Skin Food.

Obsiahnuté bylinky

  • Fialka trojfarebná

Fialka trojfarebná je jednou z najkrajších byliniek. Kvet má tri rôzne farby a z jeho stredu vychádzajú rovnomerné prúžky. Kvety fialky trojfarebnej sa vonkajšie používajú na liečbu miernych príznakov seboroickej dermatitídy, ktorá sa prejavuje vo forme lupín, svrbenia alebo akné.

  • Nechtík lekársky

Nechtík lekársky bol známy pre svoje liečivé účinky už v Starovekom Grécku a Ríme. Výťažky sú využívané v kozmetickom priemysle, pretože upokojujú pokožku a podporujú jej regeneráciu.

  • Rozmarín lekársky

Rozmarín je známy pre svoje zahrievacie vlastnosti. Esenciálny olej z rozmarínu dodáva telu energiu a povzbudenie, stimuluje zmysly a krvný obeh a má tonizujúce účinky.

  • Harmanček pravý

Harmanček je jednou z najznámejších rastlín tradičnej medicíny. Pri vonkajšom použití podporuje hojenie pokožky a slizníc. Harmanček tiež stimuluje metabolizmus pokožky, podporuje regeneráciu tkaniva a mierni zápalové prejavy.

Nový produktový rad Skin Food

Produktový rad Skin Food poskytuje ochranu a výživu suchej a veľmi suchej pokožke. Lanolín má špecifické vyživujúce vlastnosti, a preto je základnou zložkou krému Skin Food a tiež nového produktového radu, do ktorého patrí ľahký krém Skin Food Light a balzam na pery Skin Food Lip Butter.

Telové maslo Skin Food Body Butter je v tomto ohľade výnimka: Tento produkt sa vyznačuje úžasnou ľahkosťou. Neobsahuje lanolín, pretože cieľom bolo vytvoriť „maslovú konzistenciu". Ľahká a nadýchaná konzistencia je kombináciou lipofilných zložiek, ako je bambucké a kakaové maslo. Telové maslo je vhodné pre zákazníkov, ktorí vyznávajú vegánsky životný štýl.

Skin Food Light

Základom ľahšieho variantu krému Skin Food je emulzia typu olej vo vode. Skin Food Light sa ľahšie nanáša na pokožku a rýchlejšie sa vstrebáva, je jemný a osviežujúci. Zloženie bolo obohatené o kakaové a bambucké maslo a je vhodné predovšetkým na suchú a normálnu pleť.

Skin Food Lip Butter

Lip Butter poskytuje okamžitú úľavu suchým a popraskaným perám. Vďaka obsahu lanolínu a včelieho vosku tvorí na perách ochranný film, ktorý ich bráni pred vysušením a súčasne podporuje hojenie drobných rán. Zanecháva pery vláčne a pestované, zároveň im dodáva ľahký lesk.

TIP: Aplikujte Lip Butter na svoj obľúbený rúž pre extra prirodzený lesk.

Skin Food Body Butter

Skin Food Body Butter má celkom unikátne zloženie, ktoré sa podobá našľahanému maslu. Počas aplikácie pocítite jeho jemne krémovú textúru, ktorá bola vytvorená kombináciou kokosového a kakaového masla a slnečnicového oleja. Pokožka je hodvábne jemná, intenzívne vyživená, hydratovaná a perfektne chránená.

Ambassadorkou novej produktovej rady Skin Food je Taťána Gregor-Brzbohatá

 (pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 21:37