StoryEditor

Vyčarujte úsmev na tvári svojim blízkym s vôňami z rastlinného sveta

06.12.2018, 23:00
PR Články
Zahaľte sa do vône Vianoc s limitovanou edíciou od Yves Rocher, ktorá vám navodí tú správnu sviatočnú atmosféru. Vyskúšajte kombinácie Červeného jablka, Zlatého čaju či vanilky a užite si chvíle pohody. Potešte svojich blízkych vianočným relaxom v originálnom darčekovom balení.

Vianočná kolekcia Yves Rocher je ako stvorená k dokresleniu zimných zážitkov, pohody a radosti, ktoré tento čas prináša. Limitovaná edícia Červené jablkoZlatý čaj vám tak nielen rozvonia vaše sviatočné dni, ale poskytne i pravý relaxačný zážitok.

Vôňa Zlatého čaju vás naladí na tu správnu vianočnú atmosféru a produkty z radu Červené jablko prevoňajú vašu pokožku sladkými a hrejivými tónmi. Výrobky z tejto vianočnej edície obsahujú až 98 % zložiek prírodného pôvodu, sú ľahko biologicky odbúrateľné a šetrné nielen k vašej pokožke, ale aj k prírode.

Každá rada obsahuje sprchovací gél, telový balzam, sprchovací gél s peelingom, telové mlieko, tekuté mydlo na ruky, krém na ruky, balzam na pery a vonná sviečka.

Podľahnite aj kúzlu Nočnej vanilky a nechajte sa uniesť atmosférou polnočnej oblohy posiatej hviezdami. Sladká vôňa vanilky, bergamotu, jazmínu a cédrového dreva vytvára z limitovanej edície Nočná vanilka nezabudnuteľný relaxačný zážitok.

Yves Rocher pre vás pripravilo aj perfektnú hru. Zahrajte si na ich stránke online hru Pinball - https://pinball.yves-rocher.sk/hra a vyhrajte jednu z výhod k vášmu nákupu.

Nenechajte si predvianočným zhonom pokaziť najkrajšie sviatky v roku. Zamerajte sa na to, čo je dôležité a vychutnajte si krásu, pokoj a vône, ktoré toto obdobie reprezentuje.

 Viac inšpirácií nájdete na https://yves-rocher.sk/vianocnakolekcia_2018

(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 03:50