Instagram.com/stanclova.ivana
StoryEditor

Ozvláštnite váš jesenný šatník farebnými kúskami v štýle Twilight

22.11.2018, 23:00
PR Články
Nestáva sa často, že sa na módnej scéne objaví farebná kombinácia, ktorá by dokázala na seba strhnúť toľko pozornosti. Spojenie fialovej a zelenej, známe tiež pod názvom Twilight, však také bez debaty je.

Predznamenanie toho, že pôjde o vskutku výnimočný dizajnový počin, sa objavilo ešte koncom minulého roka. Vtedy bola spoločnosťou Pantone vyhlásená za farbu roka 2018 ultrafialová. Pripomeňme, že rozhodne nešlo o výkrik do tmy: tento inštitút sa už viac ako polstoročie zaoberá analýzou farebných trendov a tvorbou vizuálnych stratégií pre rôzne odvetvia kreatívneho priemyslu a je považovaný za najvyššiu autoritu v tejto oblasti.

Predpovede sa začali napĺňať pomerne rýchlo. Farba roka 2018 ovládla nielen móla svetových dizajnérov a prominentné beauty salóny, ale aj svet štýlových módnych doplnkov, kam v posledných rokoch jednoznačne patria aj smartfóny. Čínsky líder v mobilných inováciách, spoločnosť Huawei, predstavila na jar tohto roka sériu smartfónov s názvom P20, ktorej nadelila skutočne pozoruhodný kabát - farebnú kombináciu s názvom Twilight.

Čarovne pôsobiaci dizajn, ktorý tvorí niekoľko vrstiev špeciálneho optického filmu pod zadným krytom telefónu. Keď na jeho povrch dopadá svetlo, dochádza k postupnej zmene odtieňa - pôvodne výrazná modro-fialová farba dosahuje pôsobivý efekt, ktorý pripomína súmrak či severskú polárnu žiaru. Vďaka tomu telefón dokáže doslova meniť farby - od fialovej cez modrú až po zelenú.

Nie je veľkým prekvapením, že toto farebné prevedenie si rýchlo našlo veľké množstvo priaznivcov a množstvo týchto smartfónov putovalo práve do dámskych kabeliek. Slovné spojenie “telefón ako módny doplnok” dostalo jeho uvedením celkom nový význam. Novinku v neprehliadnuteľnom odtieni si okamžite zamilovali aj viaceré známe osobnosti nášho šoubiznisu, ako napríklad speváčka Dara Rolins či moderátorka Jasmina Alagič.

Huawei P20 Twilight sa stal tiež nositeľom módnej inšpirácie. Vybrali sme prehľad štýlových spôsobov, ako túto sympatickú kombináciu preniesť aj do vášho šatníka. Slovenky, oblečené do Twilight farby vás presvedčia, že jesenné outfity a nuda ešte nikdy nemali od seba ďalej.

View this post on Instagram

Hra s farbami, úsmevmi, zjavom a charizmou. To je naša @blesazlesa. ? #dnesnosim #dnesnosimtwilight #daybyme

A post shared by Taguj #dnesnosim (@dnes_nosim) on

View this post on Instagram

Budúca pani doktorka @kaarin_ka a jej fialové queen kombo. Ná - dhe - ra! ? #dnesnosim #dnesnosimtwilight #daybyme

A post shared by Taguj #dnesnosim (@dnes_nosim) on

(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 09:55