StoryEditor

Pri športe nezabúdajte na príjem minerálov

28.10.2018, 23:00
PR Články

Vonku aj vo vnútri, v prírode aj v telocvični, v teniskách aj v topánkach, v teplákoch, oteplovákoch, na lyžiach a v lyžiarkach, s loptičkou aj bez loptičky, s raketou aj bez, individuálne aj spoločne. Príchod chladnejších mesiacov automaticky neznamená, že sa prestávame venovať športovaniu, pohybu alebo aspoň aktívnemu relaxu.  Šport je pre mnohých z nás skvelým prostriedkom ako sa zároveň udržať v kondícii a na chvíľku sa odreagovať od každodenných povinností. Všetci totiž vieme, že bez pravidelného pohybu a psychickej pohody naše telo nebude stopercentne fungovať.

Častokrát však zabúdame na to, že naše telo aj počas chladnejších mesiacov potrebuje dodať primeranú dávku tekutín a minerálnych látok, a to špeciálne počas trvania a po skončení fyzickej aktivity. Počas športovania v zime, kedy sa teplota zníži je totiž náš pocit smädu menej intezívny ako v lete, kedy máme prirodzenú potrebu sa hydratovať. Aktívny človek, a teda najmä športovec, stratí prirodzeným vylučovaním denne približne 1,5 až 3 litre tekutín. S vodou odchádzajú dôležité minerálne látky, ktoré treba neustále dopĺňať. Ideálnym spôsobom sú v tomto prípade minerálne vody, pretože obsahujú najmä minerály, ktoré vypotíme: sodík, draslík, horčík a vápnik. V tomto unikátnom zložení ich obsahuje práve slovenská minerálna voda Budiš, ktorá nielen skvele chutí, ale naše telo po aktivite náležite osvieži a zároveň doplní dôležité minerály pri fyzickej aktivite spolu s vodou stratilo.

Minerálna voda Budiš má naviac podporné účinky na celý organizmus. Napomáha nielen k lepšiemu fungovaniu telu, a teda zlepšeniu výkonu, ale aj k rýchlejšej regenerácii po športe. Tiež redukuje bolesť väzov a svalov po tréningu. Dopomáha aj optimálnemu doplneniu dennej potreby vápnika a v prevencii proti osteoporóze. Je ideálnou voľbou a vhodným pitným režimom pre športovcov a fyzicky aktívnych ľudí, ktorí chcú, aby ich telo fungovalo počas športu dobre.


Minerálna voda Budiš, ktorá sa vyznačuje unikátnym zložením minerálov, jedinečnou chuťou a blahodarnými účinkami na ľudské zdravie, predstavuje ideálny prostriedok doplnenia minerálov po fyzickej aktivite. Vášmu telu dodá nielen potrebné tekutiny, ale aj dôležité minerály ako horčík, draslík, či vápnik.


 (pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 05:48