StoryEditor

6 mesiacov bez chĺpkov? Začnite teraz!

24.10.2018, 00:00
PR Články
Ak má chladné počasie nejakú výhodu, tak tú, že si pod vrstvami oblečenia nikto nevšimne, že ste dnes akosi pozabudli na žiletku.

 Je to tak. Zimné počasie nám dáva priestor trošku poľaviť v starostlivosti o pokožku. Ale pozor. Namiesto sladkého ničnerobenia môžete radšej využiť čas a ošetriť pokožku so zariadením Philips Lumea Prestige. Ak to urobíte, vaša pokožka bude hodvábne hladká nielen celé leto, ale až do budúcich Vianoc.    Ako funguje Lumea

Philips Lumea Prestige je najvýkonnejšie zariadenie s technológiou IPL na domáce použitie. Ak ste sa s IPL ešte nestretli, ide o skratku pre intenzívne pulzné svetlo, ktoré prístroj vysiela na korienky chĺpkov. Jeho pôsobením sa chĺpky dostanú do pokojovej fázy a bezbolestne odpadnú. Ide o osvedčenú metódu využívanú v profesionálnych salónoch krásy, ktorú teraz vďaka Philips môžete bezpečne používať aj u vás doma.

Hladká pokožka až 6 mesiacov

Vďaka štyrom unikátne tvarovaným nástavcom bezpečne ošetríte nielen chĺpky na nohách, ale aj v podpazuší, na tvári alebo v citlivej oblasti bikín. Používanie Lumea Prestige vám pritom zaberie len zlomok času v porovnaní s inými metódami. Najlepšie na tom všetkom je, že môžete dosiahnuť až 92 % redukciu chĺpkov už po 3 ošetreniach*.

Je vhodná pre moju pokožku?

Philips Lumea Prestige je vhodná takmer pre všetky typy pleti okrem veľmi tmavej. Najúčinnejšie odstraňuje chĺpky vo farebnej škále od tmavej blond až po čiernu farbu. Overiť si, či je pre vás Lumea vhodná, môžete tu.

Prekážkou nie je ani citlivejšia pokožka. Vybrať si môžete spomedzi piatich nastavení intenzity svetla. Ak si nebudete istá, ktoré nastavenie je pre vás vhodné, inteligentný senzor SmartSkin ho vyberie za vás. Philips Lumea Prestige sa dá používať s káblom alebo bez. Pri kúpe Philips Lumea nemáte ďalšie náklady s tým spojené, nemusíte si kupovať drahé náhradné diely alebo príslušenstvá, napríklad gély, ktorých spotreba v priebehu používania rastie.

​​Keďže pokožka po ošetrení by nemala byť vystavená priamemu slnečnému žiareniu, práve teraz je ten správny čas začať. Zistite, aké jednoduché a bezbolestné je odstraňovanie chĺpkov s Philips Lumea Prestige.

Váhate nad zaobstaraním Philips Lumea? Nemusíte. Nákupom navyše nič neriskujete, pretože na testovanie produktu máte 90 dní. Do tejto akcie sú zaradené výrobky Philips Lumea IPL zakúpené v období od 15. 10. 2018 do 31. 12. 2018.

Viac na www.philips.sk/lumea

* Až 92 % redukcia chĺpkov po 3 ošetreniach pri dodržaní harmonogramu ošetrení. Sledované na nohách. Jednotlivé výsledky sa môžu líšiť

(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 12:06