StoryEditor

Milujete módu? Teraz máte jedinečnú príležitosť prejaviť svoj talent!

02.10.2018, 00:00
PR Články
V týchto dňoch na Slovensku štartuje jedinečný módny projekt SÚBOJ ŠTYLISTOV.

Máte radi vytváranie módnych outfitov, spájanie netradičných kúskov alebo len milujete módu? Odhoďte zábrany a s chuťou sa zapojte do súťaže SÚBOJ ŠTYLISTOV. Medzinárodný projekt, ktorý dáva priestor novým, neobjaveným talentom.Medzinárodný projekt, ktorý dáva priestor novým, neobjaveným talentom, organizuje fashion store Answear.

Ako sa zapojiť do súťaže?

​Prejaviť svoju vášeň k móde môže každý. Urobte prvý krok a ukážte nám vaše nadšenie. Vytvorte dokonalé outfity doladené make-upom a vlasmi. Nafoťte svojich 5 najlepších, s ktorými sa chcete prezentovať a nahrajte ich www.subojstylistov.answear.sk. Výsledky bude hodnotiť odborná porota:  Mária Čírová, Karolína Chomisteková, Eva Blahútová, Iveta Kopernická a Alexander Lindov. Do prvého kola SÚBOJA ŠTYLISTOV sa môžete prihlásiť do 15. októbra

Podľa čoho si speváčka Mária Čírová vyberá stylistov?

Čo sa bude diať?

Odborná porota vyberie zo všetkých prác 10 štylistov, ktorí postúpia do druhého kola. Budú hodnotiť nie len kreativitu ale aj koncept fotiek. Finalisti dostanú vybrané kúsky z jarnej kolekcie 2019 značky ANSWEAR a voucher na doplnenie stylingu z eshopu answear.sk v celkovej hodnote 550 Eur. Z tohto užšieho výberu porota následne určí 3 hlavných víťazov.

Ako by mal vyzerať skvelý štylista?

O čo hráte?

Ceny, pre ktoré sa oplatí súťažiť. Víťaz získa titul Najlepšieho Stylistu roka 2018. Tí, najlepší z najlepších, dostanú obrovský priestor ukázať verejnosti, ocitnete sa na sociálnych sieťach Answear.sk čo v nich je a mnoho ďalších perfektných cien od partnerov súťaže. Výherci získajú hodnotné ceny od partnerov súťaže. Absolútny výherca bude mať svoje súťažné práce publikované. Ďalej získa fotoaparát a auto na víkend. Druhé miesto získa beauty box v hodnote 400€. Výherca tretieho miesta dostane balíček starostlivosti o pleť v hodnote 200€. 

SÚBOJ ŠTYLISTOV je medzinárodná súťaž. 4. edícia sa odohráva súčasne na Slovensku, v Česku, Poľsku, Ukrajine, Maďarsku a Rumunsku. V každej z krajín sa vyhlásia najlepšie módne talenty.

​Nezabudni fotografie označiť #WeAreTheAnswear, #SubojStylistov.

Viac informácií o súťaži na www.subojstylistov.answear.sk

(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 22:00