StoryEditor

Tenisky, ktoré musíte tento rok na jeseň mať

01.10.2018, 00:00
PR Články
Vykročte do jesene v trendových teniskách na platforme z novej kolekcie značky Deichmann a vneste do mestských ulíc dávku štýlovej extravagancie!

Nechajte sa zlákať mladistvou módou „deväťdesiatok“ a osviežte svoj jesenný outfit originálnymi teniskami od značky Deichmann. Upútajte pohľady okolia v atraktívnom modeli z limitovanej online kolekcie, ktorý nemá každý. Zo širokej ponuky tenisiek na pevnej podošve si určite vyberiete!

Chunky tenisky

Extravagantné chunky tenisky na zaoblenej robustnej platforme sa stali absolútnym trendom sezóny. Stavte na pohodlie a jedinečný štýl, ktorý so sebou prinášajú. Perfektne vyniknú v kombinácii s minimalistickým oblečením v neutrálnych farbách, ale aj s romantickými šatami či elegantným kostýmom. Dáte im šancu?

Zaostrené na detaily

Zabudnite na nevýrazné fádne tenisky a ukážte sa v romantických dizajnových modeloch na platforme. Jesenná kolekcia ponúka zaujímavé modely v trendových farbách a netradičných materiáloch. Pútavé detaily v podobe ozdobných perál, kvetinových výšiviek či mašličiek pozdvihnú tenisky vo vašom outfite na výrazný módny šperk. Ako bonus vám pridajú i pár centimetrov na výške!

Zachumlite sa

Jedným z hitov jesennej kolekcie sa stala i kožušina, ktorá sa vyníma nielen na oblečení, ale aj na obuvi a kabelkách. Vybavte sa do nepriaznivého jesenného počasia teniskami na pevnej podošve s jazykom pokrytým pôvabnou umelou kožušinou. Vďaka pohodlnému strihu a mäkko vystlanému vnútru v nich zvládnete pobehovať celý deň. Originálne modely, ktoré podčiarknu váš ženský šarm.

V rockovom štýle

Blysnite sa ako rocková hviezda v žiare reflektorov! Podmanivá obuv v rockovom štýle vám v šatníku jednoducho nesmie chýbať! Siahnite po komfortných športových modeloch s trblietavými kamienkami či nitmi, v ktorých sa budete skvieť už z diaľky. V neprehliadnuteľnej rockovej obuvi z kolekcie Deichmann sa budete cítiť naozaj výnimočne.

​(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 16:31