timed.sk
StoryEditor

Problém, o ktorom sa (ne)hovorí

03.09.2018, 00:00
PR Články
Sebadôvera ženy je mocný nástroj. Čo však robiť, ak trpíte problémom, ktorý je príliš intímny, aby ste sa odvážili ho riešiť, ale príliš významný, aby ste ho ignorovali?

Únik moču je problém, o ktorom sa hovorí čoraz viac v reklamách na hygienické pomôcky, slovo inkontinencia na vás skáče z mnohých článkov a reklám, ale občasné „cvrknutie“, napríklad pri kýchnutí, nie je téma, ktorú by ste preberali s kamarátkami či manželom. Je to však problém, ktorý ovplyvňuje nielen hygienu a pocit pohodlia ženy, ale aj jej sebavedomie, sebaisté vystupovanie v práci a v neposlednom rade sexuálny život.

Príčin vzniku tohto nepríjemného problému môže byť viacero. U starších žien je často spúšťačom menopauza a ochabnutie svalstva, u tých mladších stres, či pôrody. Práve stresová inkontinencia trápi čoraz viac mladých žien, ktoré sa hanbia svoj problém riešiť, lebo sa im spája so starnutím, čo však vôbec nie je pravda.

Významným rizikovým faktorom je napríklad aj dlhodobá nadmerná fyzická aktivita, únikom moču preto trpia aj mnohé športovkyne. Keď si predstavíte, že rovnaký problém môže mať babička v potravinách aj mladá atlétka na stupni víťazov, neznie už fakt, že ním trpíta aj vy, tak desivo, však?

Dobrá správa je, že so stúpajúcim počtom žien, ktorých sa to týka, pribúdajú aj možnosti riešenia. Aj keď predstava liečby tohto intímneho problému môže pre ženy pôsobiť na prvé pomyslenie desivo, presný opak je pravdou.

Existuje aj metóda, kedy môže žena zákrok podstúpiť doslova cez obednú pauzu. Nový spôsob liečby inkontinencie Femilift je rýchly a bezbolestný, žena absolvuje tri cykly v trvaní asi 10 minút, mnohé však cítia úľavu od ťažkostí už po prvom sedení. Práve časová nenáročnosť a bezbolestnosť zákroku bez nutnosti rekonvalescenie robí z tejto procedúry veľmi diskrétne a pohodlné riešenie, o ktorom nemusí vedieť ani váš manžel.

Femilift je nástroj, ktorý pomôže aj ženám, ktoré s únikom moču problém nemajú, ale trápi ich napríklad suchosť či nepohodlie. Opýtajte sa svojho lekára, aké možnosti liečby inkontinencie máte, budete prekvapené, aké jednoduché môže byť riešenie.

Vyskúšajte aj Vy v urologickej ambulancii Dr.Nátera v Modre.

Objednajte sa na: 0903 417706

Výhradným distribútorom prístroja Femilift na Slovensku je spoločnosť TIMED.

timed.sk

(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 12:03