notino.sk
StoryEditor

Voňavá TOP 3 tohto leta

25.06.2018, 00:00
PR Články
S letom máme okrem iného spojené aj množstvo príjemných vôní. Ktoré TOP 3 dámske parfumy vám tento rok môžu leto ešte viac spríjemniť?

Chcem parfum na denné nosenie

Dokážete si to predstaviť. Náročný deň v práci, potíte sa, ešte ste ani nevyšli z klimatizovaných priestorov kancelárie. Potrebujete niečo, čo vás nebude rušiť, len vás jemne povzbudí a dodá vám sebavedomie. Taká je Dolce & Gabbana Light Blue. Ucítite v nej sicílsky citrón, zelené jablko a cédrové drevo. Je to klasika, ktorá nikdy nesklame ani mladé slečny, ani zrelé dámy. Kedykoľvek si k nej privoniate, ocitnete sa razom na slnečnej pláži, vôkol vás len príjemný vánok a šum mora. Už len tá predstava dokáže zlepšiť náladu, čo poviete. :)

notino.sk

Čo si dám večer na seba?

Ak sa rozhodnete deň zakončiť posedením s kamarátkami alebo idete na rande s priateľom, oplatí sa staviť na niečo výraznejšie. Skvelou voľbou bude zmyselná parfumovaná voda Calvin Klein Euphoria. Hoci sú v lete dni dlhé a noci horúce, tóny granátového jablka, orchidey a mahagónového dreva vás od hlavy až po päty zahalia ako zamatové vínovočervené šaty. Nebude možné vás prehliadnuť. Vášeň a energia, ktoré pocítite, vyvolajú skutočnú eufóriu. Ovládne vás radosť zo života. Horúca noc bude patriť len vám.

notino.sk

Leto je hlavne o zážitkoch

Veď kedy inokedy je vhodnejší čas cestovať, spoznávať nových ľudí, zabávať sa. Parfum Lanvin Modern Princess je ako stvorený pre moderné princezné. Vedia, čo chcú a idú si za tým, zároveň si vedia užívať život a všetky jeho rozmary. Často sú hravé a nevinné, no keď si zaumenia získať muža svojich snov, nič ich nezastaví. Ovocný mix červeného jablka a ríbezlí spojený so sladkastým nádychom frézie a vanilkovej orchidey vytvára dokonalý osviežujúci kokteil, s ktorým bude vaše leto zaručene stáť za to.

notino.sk

(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 12:42