StoryEditor

Poponáhľajte sa a uchmatnite si svoj obľúbený parfém so zľavou až do 75%!

07.06.2018, 12:47
PR Články

Leto je pred dverami a pri tejto príležitosti sme pre vás zlacneli obľúbené parfémy, aj do 75%. Navštívte Perfume Store a presvedčte sa sami, prečo ani jeden milovník Eau de Parfum výrobkov nesmie túto voňavú príležitosť premeškať.

Tieto parfémy sú všetkým, čím parfémy majú byť - nádherné, záhadné, divoké a voľné. Okorente si toto leto nákupom letných vonných nôt a buďte aj vy takíto. A pritom ušetrite.

Vychutnávajte si západ slnka s vôňou nadčasovej No. 5 na sebe. Alebo radšej zvolíte neodolateľný Black Opium, či nezabudnuteľný Velvet Orchid? Večernú prechádzku doplňte šarmantnými malými čiernymi šatami, s parfémom rovnakého názvu na sebe, a ak chcete zažiť krištáľovú noc, objednajte si parfém s týmto názvom.

Ak sa predsa len neviete rozhodnúť alebo nechcete monotónnosť iba jedného parfému počas celého leta, máme pre vás vynikajúcu správu. Najväčšia online parfuméria v Európe pre vás pripravila akciu 3+1 grátis, v kombinácii s doručením zadarmo. Nie je to skvelé?

Ponorte sa do nášho e-shopu a nájdite si Eau de Parfum s obsahom éterických olejov vysokej talianskej  kvality.

Zanechajte za sebou nezmazateľnú stopu. Nech si vás toto leto ostatní zapamätajú vďaka bohatej vôni. Nezmeškajte príležitosť. Hovorí sa, že celý život čakáme štastie, a celý rok leto. Vy máte príležitosť leto privítať už teraz - objednaním si parfémov v Perfume Shop-e.

(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 18:32