Najlepšie krémy na tvár od NiveaShutterstock
StoryEditor

Najlepšie krémy na tvár od Nivea

02.01.2022, 23:00
PR Články
Kozmetika spoločnosti Nivea sa vyznačuje vysokým obsahom olejov a výživných zložiek, vďaka ktorým je pokožka vyživená, hydratovaná a jemná.

Nivea produkty sú rozdelené do sérií:

  • starostlivosť o tvár a telo –Visage, Body
  • starostlivosť o pery – Lip Care
  • starostlivosť o pokožku rúk – Hand Care
  • starostlivosť o vlasy – Hair Care
  • sprchové výrobky – Bath Care
  • intímna hygiena – Intimo
  • dekoratívna kozmetika – Beauté
  • kozmetika pre mužov a deti – for Men, Baby
  • deodoranty – Deo

Hydratačný denný krém Nivea pre normálnu pleť

Krém je vhodný pre normálny a zmiešaný typ pleti. Po aplikácii je pokožka zbavená pocitu nepohodlia. Napriek svojej hustej textúre nevytvára mastný lesk, preto poslúži ako dobrý základ pod make-up. Po niekoľkých dňoch používania je reliéf vyrovnaný a vyrážky sa objavujú menej často. Zloženie obsahuje vitamín E, ktorý je jednou zo základných zložiek, ktoré pomáhajú predĺžiť mladosť a zachovať krásu. Výrobok je založený na technológii Hydra-IQ. Prípravok chráni pokožku pred škodlivými účinkami UV žiarenia, preto je ideálny na jar a leto.

Nočný krém s provitamínom B5 Nivea Care

Produkt je určený na upokojenie a obnovu pokožky počas nočného odpočinku, kedy je pokožka najviac pripravená absorbovať všetky prospešné zložky. Je vhodný pre všetky typy pleti. Nevytvára mastný lesk a obsahuje provitamín B5. Оbnovuje a upokojuje pokožku, zvyšuje pevnosť kolagénových vlákien. Obsahuje tiež bambucké maslo, ktoré vyživuje, hydratuje, omladzuje, regeneruje a hojí zápaly. Krém efektívne funguje a poskytuje rýchly viditeľný výsledok.

Hydratačný krém pre citlivú pokožku Nivea Care

Produkt je určený na posilnenie prirodzenej ochrannej bariéry, ako aj na intenzívnu výživu pokožky. Nezanecháva nepríjemný pocit a nevytvára mastný lesk. Je vytvorený na základe aloe vera. Táto zložka je zodpovedná za upokojenie podráždenej pokožky – zmierňuje zápal, odstraňuje začervenanie a dodáva pokožke pocit pohodlia na celý deň. Obsahuje aj bambucké maslo, ktoré vyživuje a omladzuje, zlepšuje regeneráciu a rastlinný olej, ktorý robí pokožku mäkkou. Má príjemnú vôňu a ľahkú textúru, ktorá sa okamžite vstrebáva a nezanecháva žiadne stopy.

Nočný krém na tvár Nivea Krásna pleť 24 h hydratácia + obnova

Produkt je špeciálne navrhnutý pre nočnú starostlivosť. Vyživuje pokožku vlhkosťou, udržuje ju vo vnútri, chráni pred voľnými radikálmi a regeneruje. Produkt je vhodný pre všetky typy pleti. Receptúra je založená na silnom antioxidante vitamíne E. Chráni pokožku pred oxidačným stresom a škodlivými účinkami vonkajších faktorov a tiež kontroluje hydrobalanciu v bunkách pokožky. Vyhladzuje póry, odstraňuje drobné začervenanie. Produkt má ľahkú konzistenciu, okamžite sa vstrebáva, nezanecháva lepkavý film a nevytvára mastný lesk.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 04:06