StoryEditor

10 spôsobov ako použiť fotografie na viac ako len na lajky na Instagrame

16.04.2018, 00:00
PR Články
Často sa vám stáva, že sa vo vašom telefóne nahromadí množstvo fotiek, o ktoré by ste sa radi podelili so svetom, avšak nakoniec ich zavesíte iba na sociálne siete? Práve tam sa denne premelie množstvo fotografií a možno tá vaša môže zostať bez povšimnutia. Viac ako instagramové lajky vás môžu potešiť fotografie, ktoré ozdobia váš domov. Tu je 10 spôsobov od www.empikfoto.sk ako môžete použiť fotografie na viac ako len na lajky na sociálnych sieťach.

1. Fotokniha

Radi by ste mali v jednom celku fotografie z výletov, dovolenky, svadby alebo inej oslavy? Siahnite po fotoknihe, ktorú si viete vybrať a upraviť podľa seba od formátu papiera až po rozmiestnenie fotografií. Navyše, si môžete vybrať z 50 rôznych šablón. Fotokniha je fantastickou pamiatkou, ktorá môže byť aj tvojím prvým personalizovaným produktom na uchovanie rodinných spomienok na jednom mieste. V apríli si môžete objednať mini fotoknihu za špeciálnu cenu 5,50 EUR (02.-29.4.2018).

2. Hrnček s fotkou 

Ste milovníkom kávy a vždy pijete zo svojho obľúbeného hrnčeka, ale už by to chcelo zmenu? Vytvorte si svoj nový hrnček, na ktorom bude fotografia milovanej osoby alebo domáceho miláčika. Káva vám bude chutiť ešte viac ako predtým. V apríli si môžete objednať šálku s lyžičkou za špeciálnu cenu 9,90 EUR (02.-15.4.2018) a magickú šálku za špeciálnu cenu 10 EUR (16.-29.4.2018).

3. ​Fotoobraz

Oživte prázdne steny vo vašom byte spoločnými spomienkami. Je to krásna forma ako ukázať a pripomínať si šťastné rodinné momenty, obľúbené domáce zvieratko či známu osobnosť alebo spomienky na parádnu oslavu. V apríli si môžete objednať vertikálne obrazy na stenu 2 cm s 20 % zľavou (02.-15.4.2018) a štvorcové obrazy na stenu 2 cm s 20 % zľavou (16.-29.4.2018). 

​4. Fotokalendár

Do fotokalendára si môžete zaznamenávať dôležité stretnutia i udalosti a zároveň si pripomínať najkrajšie chvíle zachytené na fotografiách.

​5. Tričko s fotografiou

Vytvorte si vlastne tričko, v ktorom sa bude cítiť  originálne a sebavedome, napríklad s potlačou životného motta môžete inšpirovať iných ľudí. Inšpirácia je predsa všade okolo nás!

​6. Vankúš s potlačou

Opúšťate teplo svojho domova častejšie ako by ste si priali? Vankúš s potlačou, ktorú si vyberiete podľa vlastných predstáv, je originálnym a praktickým spôsobom ako si pripomínať skvelé spomienky a pocítiť tak teplo domova aj na cestách.

​7. Foto puzzle

Kúsok po kúsku do seba zapadnú a vytvoria krásny obraz a spomienku v jednom. Pri skladaní foto puzzle nielenže zrelaxujete, ale je to aj originálny darček, ktorý poteší a zároveň ozvláštni prázdne steny. 

8. Kryt na mobil

Smartfón – vec, ktorú máš vždy a všade pri sebe. Vytvor si kryt, na ktorom budeš mať top zážitok, na ktorý chceš spomínať alebo text, ktorý ťa poteší. Čo povieš na kryt s „Ahoj, si nádherná!“? Môžeš si potlačiť akýkoľvek text, ktorý ti vyčaruje úsmev na každý deň.

​9. Obal na notebook

Ďalšia vec, ktorú chceš mať v bezpečí a zároveň chceš, aby vyzerala dobre. Obal s fotografiou spomienky, nad ktorou sa môžeš vždy pousmiať, ti urobí deň!

10. Taška

Taška so snímkou tvojho obľúbeného speváka, módneho návrhára alebo ľubovoľným grafickým návrhom ideálne zvýrazní tvoju osobnosť. Je skvelou voľbou aj ako darček.

Dúfame, že sme vás inšpirovali. Všetky produkty nájdete na www.empikfoto.sk alebo prostredníctvom mobilnej aplikácie, vďaka ktorej si môžete veľmi rýchlo práve odfotenú fotku zvečniť na jednú z vyššie spomenutých  inšpirácií. Aplikácia je dostupná pre iOS aj Android. Ako sme spomínali vyššie, v apríli si môžete objednať niektoré produkty z www.empikfoto.sk so zľavou a čo je skvelé, od 01.3. do 30.4.2018 máte 15 % zľavu z prvej objednávky.

(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 13:18