StoryEditor

Štýlová jarná obuv, ktorú musíte mať!

04.04.2018, 00:00
PR Články
Prebuďte jar v mestských uliciach v trendových topánkach a kabelke z novej kolekcie Deichmann. Zvoľte si podmanivý model, ktorý rozjasní váš vzhľad.

S príchodom teplejších jarných dní nastáva konečne čas pre ľahké vzdušné topánky. Odložte fádnu zimnú obuv do svojho topánkovníka a vyhláste zelenú sviežim jarným modelom. Viete, v akej obuvi budete tento rok „in“? A ktoré kabelky by vám rozhodne nemali chýbať?

V britskom štýle

Potešenie z jari vám dokáže veľmi rýchlo pokaziť nevyspytateľné aprílové počasie. Nenechajte sa zaskočiť a vybavte sa vhodnou obuvou do sychravejších dní. Dokonalou voľbou sú v tomto prípade nesmrteľné britské mokasíny či šnurovacie poltopánky v Dandy štýle, ktoré si obujete k elegantnému i voľnočasovému outfitu. Privítajte jarnú sezónu v pastelových alebo príťažlivých metalických modeloch s rafinovanými perforáciami, aplikáciami a mašľami, ktoré zdôraznia váš ženský pôvab.

Pohodlie nadovšetko

Je pre vás komfort pri chôdzi dôležitejší než módne trendy? S novou kolekciou tenisiek od značky Deichmann môžete mať dokonca oboje! Vyberte si napríklad z modelov na štýlovej pevnej podošve, ktorá vám okrem pohodlia dodajú aj pár centimetrov na výške. Túto jar zabudnite na strohosť a jednotvárnosť. Či už zvolíte klasické biele, alebo mladistvé farebné tenisky, dajte prednosť zaujímavým dizajnovým kúskom. Vneste do svojho outfitu nádych romantiky v modeloch s kvetinovými výšivkami, saténovými stuhami či sklenenými korálikmi. Športové tenisky v dynamickom vzhľade, naopak, perfektne doplnia váš mestský look. Nebojte sa ich skombinovať i s uvoľneným kostýmom do práce.

Južanská atmosféra

Inšpirujte sa vycibreným módnym štýlom južaniek a stavte na ikonické espadrilky. Ľahká obuv s typickou jutovou podošvou sa bude hodiť nielen k nohaviciam, ale aj k ženským šatám a sukniam. Nazúvacie espadrilky z kolekcie Online Exclusive v strihu slip-on si môžete vziať do ulíc pokojne už teraz. Vo vašej letnej výbave by vám nemali zase chýbať espadrilky v podobe pohodlných sandálov na klinovom podpätku, ktoré vám navyše opticky predĺžia nohy, či klasické remienkové sandále. Zažiarte v zlatistých metalických modeloch, ktoré perfektne vyniknú na hnedastej opálenej pokožke.

Vzdušná letná obuv

Nechajte svoje nohy oddýchnuť od celodennej chôdze v podpätkoch a prezujte sa do vzdušných trendových šľapiek. Siahnite napríklad po modeloch s anatomicky tvarovanou stielkou z príjemného protišmykového materiálu – vaše chodidlo vám za to poďakuje. Šľapky už dávno nepatria len k domácej obuvi. Očarujúce módne modely s originálnymi detailmi si obujete nielen na letnú pláž, ale aj na prechádzku do mesta.

Kvetinové mámenie

Zabudnúť nesmiete ani na najdôležitejší dámsky doplnok, kabelku. Popustite uzdu fantázii a vyhrajte sa pri kombinovaní svojho jarného outfitu. Nechajte svoj zovňajšok rozkvitnúť s modelom z novej kolekcie kabeliek Deichmann. Je iba na vás, či sa rozhodnete pre kvetované výšivky, perforácie s florálnymi motívmi, alebo pre kabelky s aplikáciami kvetín. Myslite však na to, že menej je niekedy viac a k výraznej kabelke voľte už iba jednoduché prvky. (pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 17:31