Nákupy snov! Objavte nové značky a módne vychytávky na NiváchNivy
StoryEditor

Nákupy snov! Objavte nové značky a módne vychytávky na Nivách

26.10.2021, 00:00
PR Články
Vybrali sme sa na nákupy do nového Nivy centra s populárnou fotografkou Ninou Skalíkovou, ktorú mesačník Forbes vlani vystrelil do prvej trojky top influencerov na Slovensku. Pozrite sa, čo všetko na Nivách objavila!

Nivy sú novou nákupnou destináciou v hlavnom meste. Zapnite si krokomer, pretože obchody a služby tu nájdete na veľkorysej ploche 70 000 m2. Čakajú vás nákupy snov! Objavte nové obchody, ktoré na Slovensku doteraz neboli, ale aj overené značky.

Nadčasová elegancia, romantika a jemná ženskosť

Nová značka Oysho vás očarí stredomorskou estetikou a ženskou sofistikovanosťou. Jemná spodná bielizeň, funkčné športové oblečenie, plavky, pohodlné pyžamá aj oblečenie na doma.

Tip od Niny: Pletený jumper so zipsom

Maslová farba hrejivého svetríka sa dokonale hodí k hnedému športovému saku na zips s praktickými bočnými vačkami.

Oysho patrí do portfólia španielskeho odevného gigantu Inditex, ktorý priniesol na Slovensko ďalšiu novinku – obľúbenú predajňu bytových doplnkov Zara home. Obe značky nájdete exkluzívne iba na Nivách.

To najkrajšie „oblečenie“ pre váš domov

Doplnky zo Zara home vytvoria z každého bytu či domu útulný domov. Kvalitné obliečky s modernou potlačou, mäkké uteráky a župany, vonné sviečky a aróma difuzéry, pyžamá a rôzne doplnky do kúpeľne, kuchyne aj jedálne a obývačky. Príďte si vybrať svoj obľúbený kúsok z kolekcie na „daily living“ alebo oživte interiér dizajnovou limitkou.

Nákupy snov! Objavte nové značky a módne vychytávky na Nivách Nákupy snov! Objavte nové značky a módne vychytávky na Nivách Nivy Tip od Niny: Vonné tyčinky Silk Peony

Váš domov zaplaví kvetinová vôňa ruží, pivoniek a jazmínu, základom ktorej je pižmo, jantár, fialka a púdrové tóny. Zatvorte oči a stratíte sa v ružovom opare so zmyselnou hodvábnou arómou, ktorá vám vydrží až 7 týždňov.

Overené svetové značky

Na Nivách sa zabývali aj ďalšie známe značky skupiny Inditex: Massimo Dutti, Stradivarus, Pull&Bear a Bershka. Nájdete tu kompletné portfólio LPP, ktoré reprezentuje napríklad Reserved, Mohito či Sinsay.

V Nivy centre nechýbajú overené a zvučné mená ako Peek&Cloppenburg, Lindex, New Yorker, Calzedonia, Intimissimi, Björn Borg alebo Levi's. Najväčšiu predajňu s rozšírenou ponukou pre deti a nadmernými veľkosťami tu otvoril aj obľúbený Humanic.

Hory či mesto? Hlavne štýlovo a funkčne

Švédske outdoorové oblečenie Fjällräven s polárnou líškou v logu sa hodí do mestskej džungle aj vysokohorského terénu. Predstavuje škandinávsky štýl pobytu v prírode, nech už si vyberiete z trekingovej, zimnej, outdoorovej či loveckej kolekcie. Všetky spája vysoká odolnosť materiálov, ktoré ochránia pred nepriazňou počasia, náročným terénom a pritom vás neobmedzujú v pohybe. Nákupy snov! Objavte nové značky a módne vychytávky na Nivách Nákupy snov! Objavte nové značky a módne vychytávky na Nivách Nivy Tip od Niny: Batoh Kånken

Tieto dnes už legendárne batohy, ktoré šetria váš chrbát, vyrábajú od roku 1978.  Pôvodne mali uľaviť švédskym školákom od bolestí chrbta. Dnes ich nosia ľudia po celom svete. Ak zháňate univerzálny batoh do mesta, ale aj na kratšie potulky prírodou, prípadne tašku na laptop - Kånken je dobrá voľba.

Objavte svet módy a krásy, super zľavy a špeciálne ponuky na www.nivy.com.

 

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 19:12