StoryEditor

Vianočný zázrak? V Bratislave vyrástol obrovský adventný kalendár

18.12.2017, 08:00
PR Články
Už ste niekedy videli adventný kalendár v nadživotnej veľkosti? Od prvého adventného víkendu si môžete krátiť čakanie na Ježiška pri fialovom kalendári plnom sladkých dobrôt a čokolády Milka. Stačí iba zobrať svojich blízkych k promenáde pri soche M.R. Štefánika v nákupnom centre Eurovea a užiť si vianočnú atmosféru so všetkým, čo k tomu patrí.

Nielen obrovský kalendár, ale aj celé vianočné mestečko môžete navštíviť od soboty 2. decembra a užiť si tak Kúzlo Vianoc každý deň. Okrem ochutnávky čokolády si tu môžete nechať od Ježiškových pomocníkov zdarma zabaliť darčeky do veselých Milka vianočných baliacich papierov. K dispozícii bude aj detský kútik, kde si môžu vaše ratolesti vyfarbiť omaľovánky, napísať list Ježiškovi alebo ozdobiť vianočnú ozdobu na stromček. A pretože vianočný čas je predovšetkým o období strávenom s rodinou, môžete sa s vašimi najbližšími vo vybraných dňoch vyfotiť pri špeciálnom fotokútiku a súťažiť o skvelé Milka ceny. Kúzelné mestečko je otvorené každý deň od 12:00 do 20:00 hod., a to až do 22. decembra. Ježiškovi pomocníci na vás čakajú pri soche M.R. Štefánika pred nákupným centrom Eurovea.

Kúzlo Vianoc každý deň…

Vianoce sa blížia a s nimi čas sladko prevoňaných domácností, rodinnej pohody a tešenia sa na Štedrý deň. Adventné kalendáre s poschovávanými drobnosťami za 24 okienkami patria medzi pomerne osvojenú tradíciu, podobne ako vianočný strom alebo darčeky. Prvá zmienka o takýchto kalendároch pochádza už z druhej polovice 19. storočia. V tom období vznikali ručne a boli unikátnymi umeleckými dielami. Doprajte si kúzlo Vianoc každý deň s hravými adventnými kalendármi od Milky, v ktorých nájdete 24 rôznych čokoládových figúrok z pravého alpského mlieka s krémovou mliečnou náplňou.

K dispozícii  v 200g balení. Odporúčaná cena 5,99 eur.

Tá najjemnejšia odmena…

V priebehu zimných dní môžete zažiť množstvo zábavy. S kamarátmi alebo rodinou môžete napríklad usporiadať tradičnú snehovú guľovačku. Pokiaľ už budete mať omrznuté prsty, ale stále chcete prežívať radostné chvíle, vyskúšajte novinku Milka Snowballs Oreo. Čokoláda v tvare snehových gulí plnená jemnou mliečnou náplňou s kúskami Oreo sušienok vás zaručene rozveselí. 

K dispozícii v 112g balení.  Odporúčaná cena 3,19 Eur.

Rozprávkový zážitok…

Čokoládové postavičky patria neodmysliteľne k vianočnému obdobiu rovnako ako vianočný stromček a rozprávky. Potešte na Mikuláša seba i svojich blízkych figúrkou z najjemnejšej mliečnej čokolády a alpského mlieka. Atraktívny design Santy alebo snehuliaka vám spríjemní i tie najdlhšie zimné večery.

Santa k dispozícii v 100g balení.  Odporúčaná cena 2,29 Eur.
Snehuliak k dispozícii v 50g balení. Cena 1,19 Eur.

​​(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 18:16