StoryEditor

Vďaka novinke môžete mať sex aj vo vyššom veku

05.11.2017, 23:00
PR Články

Sexuálna aktivita starších párov je ešte aj dnes akési tabu - nehovorí sa o tom, ale prečo by to nemohla byť realita? Nevzdávajte sa potešenia len kvôli tomu, že máte pocit, akoby ste už patrili do "starého železa". To vôbec nie je pravda! Ak vám vo vzplanutí vášne bránia aj fyzické problémy s erekciou alebo ejakuláciou, máme pre vás riešenie.

Nemusíte absolvovať konzultácie s odborníkom, ktoré sú pre mnohých mužov veľmi ponižujúce. Na trhu existuje množstvo podporných produktov bez receptu, ktoré ponúkajú široké spektrum účinkov. Dávajte si však veľký pozor na neznáme značky a neoverených predajcov. Až príliš veľa špekulantov už dávno zistilo, ako ovplyvniteľný je zúfalý muž, ktorý nechce svoj problém riešiť s cudzím človekom alebo so svojím okolím. Preto existuje množstvo, predovšetkým čínskych, tabletiek na podporu erekcie, ktoré sú nielen neúčinné, ale môžu predstavovať veľké riziko pre vaše zdravie.

Voľnopredajné tabletky na erekciu MerliX

Tabletky na erekciu MerliX, respektíve ich účinná formula, sa tešia v USA veľkej popularite a len nedávno sa konečne tieto prírodné doplnky dostali aj na slovenský trh. Spĺňajú všetky európske normy pre výživové doplnky a ich zloženie schválil aj Úrad  verejného zdravotníctva SR. Vďaka prísnemu procesu zavedenia na slovenský trh si môžete byť istý ich kvalitou, nezávadnosťou a preukázaným účinkom. Zakúpite ich v e-shope www.Merlix.sk so zárukou diskrétnosti a garanciou vrátenia peňazí v prípade nespokojnosti.

V predaji sú 2 druhy tabletiek, a to MerliX Perfektum a MerliX Senior. Líšia sa účinkom a dávkovaním. Tabletky Perfektum sa užíva hodinu pred sexuálnou aktivitou. Účinok sa dostaví do 30-60 minút. Prípravok Senior sa užíva pravidelne každý deň po jedle a zaručuje dlhodobé a celkové zlepšenie sexuálnej výkonnosti. 

Kvalitné ingrediencie pre lepšiu erekciu

Hlavnou zložkou, ktorá zabezpečuje účinok tabletiek MerliX je kotvičník zemný, ktorý preukázateľne zvyšuje chuť na sex, výkon a výdrž. Zvyšuje hladinu testosterónu v tele a pozitívne vplýva na libido. Rastlina Maca, ktorá je druhou hlavnou aktívnou látkou, pomáha zvýšiť tvorbu a pohyblivosť spermií. Látky obsiahnuté v tabletkách vplývajú pozitívne aj na celkovú psychickú pohodu. Ich čisto prírodné zloženie vám takisto zaručuje, že sa nemusíte obávať nepriaznivých vedľajších účinkov ako pri mnohých neúčinných doplnkoch, ktoré z vás majú za úlohu len vytiahnuť peniaze, nie rozkoš.

Nehovorte "nie" len preto, že si myslíte, že ste už príliš starý! Stále sa nájde pomoc, ktorá vás môže znovu nakopnúť do aktívneho sexuálneho života, ktorý si budete znovu naplno vychutnávať.

(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:38