StoryEditor

Doprajme vlasom ozajstnú prírodu

29.09.2017, 00:00
PR Články
Nazývať ich korunou krásy môžeme iba v prípade, že sú zdravé. To docielime správnou starostlivosťou, ktorú teraz nájdeme v prírode. Tá totiž poskytuje každý deň príležitosť objaviť svoje lepšie ja.

Dajte konečne zbohom suchým, lámavým alebo farbeným vlasom bez lesku. Botanicals Fresh Care ponúka dokonalú kombináciu vysoko účinných formúl bez parabénov, silikónov a farbív. Svoju silu čerpá z prírodných zdrojov – koriandra, pelargónie a požlta farbiarskeho, pričom každý z nich efektívne rieši iný vlasový problém. 

Podporme svoju prirodzenosť

Botanicals Fresh Care je prvou prémiovou vlasovou kolekciou od L´Oréal Paris, ktorá je výsledkom spolupráce botanikov a pestovateľov a vedeckých poznatkov získaných z prírody. Vďaka tomu si tak môžeme jednoducho dopriať každý deň jej vzácnu energiu a podporiť svoju zodpovednú, bezpečnú a štedrú prirodzenosť, lebo presne tá je teraz ukrytá v ceste za zdravými vlasmi. Pretože príroda, to je prirodzenosť.

Bojovníci za krajšie vlasy

Pelargónia – Zázračná rastlina má nielen liečivé účinky, ale vďaka svojej krásnej nezameniteľnej vôni našla uplatnenie aj vo voňavkárstve. Jej silu teraz môžete okúsiť vďaka výrobkom na vlasy farbené a bez lesku, pričom stredobodom záujmu je „octový“ bezoplachový sprej obohatený o esenciálny olej z pelargónie, ktorý dlhodobo podporuje lesk vlasov a ktorý môžete použiť kedykoľvek počas dňa.

Koriander – Vďaka svojej charakteristickej vôni a chuti má táto bylina uplatnenie nielen v kuchyni, kde navyše pomáha s trávením. Pomôcť teraz môže aj našim vlasom, najmä ak sú krehké a lámavé. Dokáže nám to špeciálne sérum s obsahom koriandrového semienka. Posilňuje vlasy od korienkov ku končekom. Použitie je jednoduché, aplikuje sa na suché vlasy. Niekoľko kvapiek do dĺžok intenzívne chráni vlasy pred dennou záťažou, pri korienkoch ich potom intenzívne posilňuje.

Požlt farbiarsky – Táto rastlina je okrem priaznivých účinkov pre organizmus, napríklad pre ľudí s cukrovkou, vhodná aj na suché vlasy. Konečne im môžete pomôcť vdýchnuť život vďaka jedinečnej pomáde s obsahom zmesi požlta farbiarskeho so sójovým a s kokosovým olejom, ktorá dodáva vlasom jemnosť bez zaťaženia. Stačí aplikovať malé množstvo do mokrých alebo suchých vlasov a dopriať si dokonalú starostlivosť.

​Zo všetkých troch rastlinných bojovníkov bol vytvorený tiež šampón, kondicionér a maska na dokonalú vlasovú starostlivosť. Zmes sójového a kokosového oleja je špeciálne vytvorená zložka, ktorá sa prelína v každom jednom produkte. Ďalší prírodný zdroj, ktorý dodáva vlasom potrebnú starostlivosť a jemnosť na dotyk.

Srdcom v prírode

Botanicals Fresh Care je tiež orientovaný na spoluprácu a zodpovedný prístup k životnému prostrediu. Vznikli preň špeciálne obaly, ktoré sú vytvorené zo 100% recyklovaného a opäť recyklovateľného PET materiálu s výnimkou farbív. Sú inšpirované starodávnymi hnedými bylinkárskymi fľaštičkami, ktoré najlepšie chránia formuly pred negatívnymi vonkajšími vplyvmi.

(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 23:04