Máte doma starý SENCOR? Zapojte ho do SENCORMÁNIE a vyhrajte nový!SENCOR
StoryEditor

Máte doma starý SENCOR? Zapojte ho do SENCORMÁNIE a vyhrajte nový!

30.09.2021, 00:00
PR Články
Máte doma starý Sencor? Prihláste ho do SENCORMÁNIE a máte šancu vyhrať nový.

Sencor nie je žiadna rýchlokvasená značka, ktorá vám doslúži tesne po skončení záruky. V roku 1969 vznikol japonský technologický zázrak s červeným „O“ v logu ako symbolom vychádzajúceho Slnka a s menom, ktoré v preklade znamená tisíc sŕdc. SENCOR hneď od začiatku stavil na kvalitu a neopozeraný dizajn a tak to je až doteraz - žiadna iná značka nemá toľko farebných spotrebičov.

Boli to vývojári SENCOR, kto priniesol také prevratné technológie ako „reverse“ v kazeťákoch, dvojdecky schopné nahrávať či prenosné Hi-Fi alebo autorádiá s kazetovým prehrávačom.

Máte doma starý SENCOR? Zapojte ho do SENCORMÁNIE a vyhrajte nový! Máte doma starý SENCOR? Zapojte ho do SENCORMÁNIE a vyhrajte nový! SENCOR

Kto mal kazeťák SENCOR, bol kráľom dvorov a ulíc.

A je dosť možné, že práve vy alebo vaši rodičia mali niektorý z týchto prehrávačov. Rovnako pravdepodobné je, že vaša mama či babka používala SENCOR v kuchyni a používa sa dodnes. Tak ako napríklad u Lenky, ktorá svoj sekáčik dostala od svojej mamy pekných pár rokov dozadu. „Mne sa páčilo ako jej veľmi pomáha pri varení. Dokonca si v ňom hravo nasekám aj zemiaky na zemiakové placky, orechy, cibuľu, pečivo na čerstvú strúhanku... Je to pomocník, ako sa patrí, a ani rokmi sa jeho kvality nemenia,“ napísala Lenka po prihlásení svojho SENCORu do SENCORMÁNIE, súťaže o najstarší spotrebič tejto značky.

Máte doma starý SENCOR? Zapojte ho do SENCORMÁNIE a vyhrajte nový! Máte doma starý SENCOR? Zapojte ho do SENCORMÁNIE a vyhrajte nový! archív L.Ć.

Sekáčik dostala Lenka od svojej mamy.

Vierka zas nedá dopustiť na červený CD prehrávač. „Dcéra ho dostala už dávno od svojho otca. Ona si na ňom púšťa cédéčka, ja rádio. V lete som si ho aj nosila do práce. Máme ho už poriadne dlho a stále funguje stopercentne,“ pochvaľuje si ďalšia majiteľka staršieho prístroja SENCOR.

Máte doma starý SENCOR? Zapojte ho do SENCORMÁNIE a vyhrajte nový! Máte doma starý SENCOR? Zapojte ho do SENCORMÁNIE a vyhrajte nový! archív V.Z.

Červený CD prehrávač je u Vierky využitý každý deň.

Ašpirantkou na titul Najstarší spotrebič SENCOR na Slovensku je aj mikrovlnka, ktorú do SENCORMÁNIE prihlásila Veronika. „Mikrovlnka bola v staršom byte, ktorý sme si s manželom pred rokmi kúpili. Už vtedy bola stará,“ smeje sa Veronika a dodáva, že mikrovlnka funguje doteraz. „Občas síce zabudne zasvietiť, občas sa netočí tanier, ale vyhovuje nám, lebo zohrieva dobre a rýchlo a presne ukazuje, koľko sekúnd zohrieva.“

Máte doma starý SENCOR? Zapojte ho do SENCORMÁNIE a vyhrajte nový! Máte doma starý SENCOR? Zapojte ho do SENCORMÁNIE a vyhrajte nový! SENCOR

Veronikina stará mikrovlnka stále zohrieva dobre a rýchlo.

Máte aj vy doma starý spotrebič SENCOR? Nezáleží na tom, či funguje, alebo nie – prihláste ho do SENCORMÁNIE na FB Sencor SK a môžete vyhrať fantastické ceny!

Pozrite si aj ďalšie spotrebiče v SENCORMÁNII!

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:58