shutterstock.com
StoryEditor

Toto sú tri slovenské krásky v plavkách. Ktorej telo sa vám páči najviac?

05.06.2019, 13:15
Poradňa
Leto ešte poriadne ani nezačalo, no naše modelky už zaplavujú Instagram svojimi fotografiami v plavkách. Veď čo by aj nie, keď ich postavy vyzerajú ako vymyslené! Dokonalé telá našich žien sú pastva pre oči pre pánov a inšpirácia pre dámy. Nech sa páči, pokochajte sa!

Michaela Kocianová, jedna z našich najúspešnejších modeliek, akoby telo vyhrala v lotérii. Dlhé štíhle nohy, ploché brucho a k tomu bujný dekolt - proste krása.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

? LoVe ?

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Kocianova (@michaelakocianova),

To, že Andrea Verešová je jedna z najkrajších Sloveniek aj napriek tomu, že má 38, sa asi hádať nemusíme. Ale ako to, dokelu robí, že má postavu lepšiu, ako keď mala 20??

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

V detstve som často počúvala, že mám chudé nohy , že som ako špageta...že mám nohy ako “tyčky do fazule”. A čuduj sa svete, neuplynulo ani tolko času a z komplexu sa nakoniec stala moja devíza, za ktorú som dnes vďačná! ??? ( najmä v modelingu a v súťaži Miss? )Vyrástla som a zrazu sa všetko zmenilo...??‍♀️Beriem si z toho príklad, nič nie je tak ako to vyzerá . Ani naše nedostatky ! Aj tie sa môžu obrátiť v prednosť??‍♀️! Všetko závisí iba na uhle pohľadu. ? Niekedy to, čo pokladáš za tvoj najvačší problém, je nakoniec tvoj najvačší tromf❣️☄️Niekto vidí pohár poloplný, niekto poloprázdny. ?Niekto vidí, že máš “kozie nohy”, iný že si “Gazela”!

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial),

Instagramová kráľovná Lucia Javorčeková má obliny na správnych miestach. Je dôkazom toho, že nemusíte mať 50 kilogramov na to, aby ste boli najsexi na pláži. Páči sa aj vám?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Missing vitamin D ?

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Javorčeková (@luciajavorcekova),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/poradna, menuAlias = poradna, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 12:41