youtube.com
StoryEditor

Zatraste s bábätkom: Doktor odporúča geniálny trik, ako upokojiť detský plač za pár sekúnd

05.03.2018, 11:58
Poradňa
Ten trýznivý pocit určite pozná každý rodič. Dieťa kričí, avšak prečo, to vám ešte nepovie. Nasledujúce minúty predstavujú boj nielen s utešovaním, ale aj s nepríjemnými susedmi. Pediater Robert Hamilton však prišiel na zázračný spôsob, ako upokojiť vašu ratolesť za niekoľko sekúnd.

Detský lekár z Kalifornie dáva rodičom na celom svete jednoduchú radu: proste s bábätkom potraste. Znie to desivo, ale táto tíšiaca metóda určite neprivodí drobčekovi šok. Práve naopak, po niekoľkých minútach ani nemukne.

Ľavou rukou preložte ručičky na hrudi, dlaňou ich jemne pridržte, aby držali na svojom mieste. Ľavý palec a ukazovák spojte a nechajte dieťa, aby svoju bradu položilo do vzniknutého krúžku. Bábätko chyťte pravou rukou za zadoček.

Teraz už stačí ratolesť len jemne pohojdať hore role v 45° uhle. Zatriasť zadočkom zo strany na stranu, opäť pohojdať a prípadne s ním opísať malý kruh jedným aj druhým smerom.

Hamilton upozorňuje, že všetky pohyby musia byť jemné. Jeho techniku si môžete pozrieť na videu. Ide skutočne o malý zázrak so všeobecnou platnosťou. Všetky deti na videu behom niekoľkých sekúnd prestali plakať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/poradna, menuAlias = poradna, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 13:02