Instagram/queen.plackova
StoryEditor

Zuzana Plačková oznámila radostnú novinu. S manželom Reném čakajú prvé dieťa

Miroslav Kamody08.02.2022., 14:45h
Jedna z najznámejších osobností na slovenskom internete oznámila radostnú správu.
Lajkuj Brainee.sk na

Zuzana Plačková a jej manžel René Rendy sa stanú prvýkrát rodičmi. Známa a kontroverzná influencerka o tom informovala na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

„Neviem ako začať,” hovorí Plačková v príbehu. Fanúšikov v opäť otvorenom profile smeruje na video vo svojom profile. „To najkrajšie, čo sa nám v živote mohlo stať. Naše dlhé vytúžené. Budeme rodičia,” napísala Zuzana na Instagrame pod video, s ktorým sa podelila o radostnú správu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Plačková (@queen.plackova)

Video okrem iného zachytáva, ako manželovi René Rendymu oznámi radostnú správu, dva tehotenské testy, prvý ultrazvuk či narastajúce tehotenské bruško. Pod videom sa už nakopili komentáre od celebrít, ktoré páru prajú všetko dobré. Medzi nimi je napríklad Monika Bagárová, Jasmina Alagic či Dominika Mirgová. 

„Bohužiaľ, naša radostná správa sa dostala do nesprávnych úst ľudí a tak som nútená to dať von skôr ako som chcela lebo má začali kontaktovať média s tým že dostali už viackrát upozornenie na môj stav,” dodala influencerka.

Mnohým sa pri jej mene vynára kauza z konca minulého roka, kedy ju a jej manžela skoro ráno zobrala NAKA a obvinila ich z drogovej trestnej činnosti a z členstva v zločineckej skupine. Po troch dňoch ich však prepustili na slobodu. Ich právnik vtedy oznámil, že vyšetrovanie pokračuje na slobode. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. máj 2024 17:57