instagram.com/halsey, instagram.com/shaymitchell
StoryEditor

Celebritné mamičky sa vyjadrujú k dojčeniu na verejnosti: Normalizujme to KONEČNE!

08.08.2021, 11:00
Mama a rodina
Tieto celebritné mamičky sa vyjadrili k dojčeniu na verejnosti a snažia sa normalizovať a hlavne podvihnúť jeho dôležitosť.

Halsey

Speváčka Halsey sa stala len nedávno matkou a na svoj instagramový príspevok pridala fotografiu, kde svoje novorodeniatko, syna Endera, dojčí na verejnosti. Hashtag #worldbreastfeedingweek nechýbal a mladá speváčka ukázala, že dojčiť na verejnosti nie je nič zlé a ľudia by nemali byť pohoršení. Je to prirodzené a normálne!

Shay Mitchell

Hviezda herečka, Shay Mitchell, pridala na svoj instagramový profil v roku 2019 fotografiu, kde dojčí svoju dcérku, Atlas Noa. “Breast friends” znel jej popis a fotografia je naozaj nádherná. Shay sa už v minulosti, keď ešte nebola matkou, vyjadrovala k jednému menšiemu indicentu, keď si niekto odfotil mladú mamičku v kaviarni, ako dojčí svoje dieťa a pridal to na facebook s veľmi pohoršujúcim a až nechutným popisom. 

Ashley Graham

Ashley Graham bola vždy veľkou zástankyňou sebalásky, body positivity a všetkého spojeného s feminizmom. Jej nefiltrované fotografie s jej malým bábätkom ukazujú, aký má postoj k dojčeniu a jeho “ukazovaniu”. 

Eva Longoria

Eva Longoria naozaj uchvátila svojich kolegov, keď počas toho, ako režírovala seriál Grand Hotel, dojčila svoje dieťa. “Režírovala, hrala a počas toho dokázala ešte aj dojčiť. Je to neuveriteľné a veľmi inšpiratívne pre mňa” povedala hviezda série Grand Hotel, Roselyn Sanchez, pre People. 

Amy Schumer

Amy Shumer sa už niekoľkokrát vyjadrovala k životu matky na instagrame a nikdy si servítku pred ústa nedávala. Povie vždy tak, ako to cíti a jej instagramové príspevky o tom svedčia. K svojim sledovateľom je otvorená a úprimná, tak aj vyzerá jej profil. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/mama-a-rodina, menuAlias = mama-a-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 13:08