unsplash.com
StoryEditor

VEDELI ste? Vaše znamenie dokáže predurčiť, akou matkou budete pre svoje dieťa

22.07.2021, 10:00
Mama a rodina
Aká budete matka pre svoje dieťa? Vaše znamenie to dokáže predurčiť!

BARAN

Ste nebojácna, silná a úprimná. Tieto vlastnosti vám pri vychovávaní dieťaťa pomôžu. Nebudete sa báť nových výziev, starosti a ťažkosti zvládnete ľavou zadnou. Rola matky bude pre vás občas mierne stresujúca, no ste dostatočne energická na to, aby ste to hravo zvládla. 

BÝK

Svoje dieťa budete nadovšetko ochraňovať a vždy sa postavíte na jeho stranu, aj keby sa dialo čokoľvek. Budete sa snažiť ho viesť k hodnotám, aké prechovávate vy a budete ho rozmaznávať ako sa len bude dať. 

BLÍŽENEC

Blíženci majú sami takú detskú a hravú povahu celý život, takže budete skvelou matkou. Svojim deťom budete vedieť vždy porozumieť a nebude pre vás ťažké vcítiť sa do nich, preto sa problémy budú riešiť celkom jednoducho a bez zbytočných hádok a konfliktov. 

RAK

Rak je považované za znamenie, ktoré je matkou pre ostatné znamenia. Žena v znamení raka bude vynikajúcou matkou, má to jednoducho v krvi. Sú skvelými kuchárkami a rady sa starajú o domácnosť, takže rola matky bude pre nich ako stvorená.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/mama-a-rodina, menuAlias = mama-a-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 23:12