dreamstime
StoryEditor

Pravda je vo hviezdach. Aká ste mama podľa znamenia zverokruhu?

10.04.2021, 02:30
Mama a rodina
Medzi nebom a zemou nájdeme v znameniach zverokruhu to, čo nás určuje ako rodičov. Aké sme podľa materského horoskopu?

Mamička v znamení Barana (21. 3. – 19. 4.)

Silné stránky: Sebavedomie, sila, nebojácnosť, úprimnosť

Slabé stránky: súťaživosť, povýšenosť

Máte schopnosti prirodzeného vodcu a nechýba vám množstvo energie. Rýchlo myslíte, no niekedy je to na škodu. Ústa sú totiž u vás rýchlejšie a tak sa niekedy stáva, že vyslovíte niečo, čo neskôr ľutujete. Nemáte problém s vyjadrením svojej nálady nahlas, tak deti vedia, kedy to už prehnali. Deti vo vás nájdu ochrankyňu a zástankyňu. Spoločné výlety a rôzne hry sú pre vás tým pravým orechovým. Vďaka vám sa preto deti nikdy nenudia. Vedia, že sa na vás môže kedykoľvek spoľahnúť. Vždy stojíte pri nich a podporujete ich.

Mamička v znamení Býka (20. 4. – 20. 5.)

Silné stránky: dobrosrdečnosť, láskavosť

Slabé stránky: prílišná tolerantnosť

Dobrosrdečná a trpezlivá. Tak možno charakterizovať mamičku v znamení býka. Svoje deti viete zahrnúť neskutočnou láskou. Vašou chybou je však to, že ste až príliš zhovievavá. Veď kto by neodolal tým krásnym detským očkám, ktoré sa rozžiaria, keď dostanú to, po čom túžia? Jednoducho neviete povedať nie. Aby bolo dieťa šťastné, kúpite mu tú sladkosť a pôjdete s ním na výlet do zábavného parku, nie?

Dávate si záležať na spoločnom obede s rodinou. Vychutnať si jedlo každý oddelene v inej miestnosti? To u vás nehrozí. Súčasťou vašej rodiny sú aj zvieratá, ku ktorým sa chováte, akoby to boli vaše deti. Chcete mať veľkú a pestrú rodinu, ktorá bude zažívať množstvo zábavy.

Mamička v znamení Blížencov (21. 5. – 21. 6.)

Silné stránky: komunikácia s deťmi, zmysel pre humor, cieľavedomosť

Slabé stránky: neprejavujete svoje city, nedôslednosť

Mamička v znamení Blížencov má veľký zmysel pre humor, ktorý prináša do svojho domova. Nezabúdate však na precvičenie mysle, preto s deťmi radi hrávate puzzle alebo scrabble. Komunikácia vo vašej rodine rozhodne nechýba, rada svojim deťom čítate, pozeráte spoločne televíziu a potom sa rozprávate o tom, čo ste videli, príp. zažili.

Disponujete cieľavedomosťou, ku ktorej sa snažíte viesť aj svoje deti. Máte sklon racionalizovať svoje emócie. Dajte deťom občas vedieť, ako sa cítite. Taktiež nezabúdajte na určité rituály, ktoré deti potrebujú. Spoločná večera, hodina, kedy pôjdu do postele, atď. Spontánnosť a zábava samozrejme patria tiež do ich programu. No skôr do voľného času.

Mamička v znamení Raka (22. 6. – 22. 7.)

Silné stránky: citlivosť, súcitnosť

Slabé stránky: prílišná naviazanosť na deti, ktoré sa potom stávajú na vás závislé

Deti sú vaše všetko. Nielenže si užívate ich prvé kroky a slová, ale aj každú chvíľu tehotenstva a pôrodu. Ste veľmi súcitná osoba, ktorá miluje svojich najbližších. Vytvoriť pre rodinu bezpečné a príjemné domáce prostredie – to je u vás na prvom mieste. Staráte sa o svoju rodinu s láskou a snažíte sa pre svojich rodinných členov čo je vo vašich silách.

Aj keď sa od detí nepohnete, niekedy to môže byť na škodu. Môžu byť totiž na vás závislé. Učte ich, aby sa dokázali postarať sami o seba. Bojíte sa toho času, keď ich vypustíte z svojej milujúcej náruče. Tak to však chodí. Ide o prirodzený cyklus života, myslite na to.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/mama-a-rodina, menuAlias = mama-a-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 13:32