instagram/ dianahagerova
StoryEditor

Ona, že je po pôrode? Dokonalá postava známej moderátorky vás odrovná!

13.03.2021, 08:00
Mama a rodina
Dvojnásobná mamička svojou postavou len pár týždňov po pôrode prekvapuje.

Moderátorka Diana Hágerová sa so šťastnou novinkou podelila v deň narodenín svojej dcérky Izabelky. ,,Izabelka z nás urobila rodinu pred 3 rokmi. Dnes sme jej ako špeciálny darček k narodeninám povedali, že naša rodina sa rozrastie,'' prezradila na sociálnej sieti Diana a pridala krásnu fotografiu, na ktorej jej partner Roman Juraško drží už zaguľatené bruško. 

Dnes je už jasné, že sa známa slovenská dvojica teší z chlapčeka, ktorého sa rozhodli pomenovať Tristan. Ich synček, ktorý sa vypýtal na svet začiatkom februára, im robí každý deň obrovskú radosť.,,Totálne si ma omotalo toto princátko,'' napísala k fotografii, na ktorej drží svoje klbko radosti Diana a aj keď neukázala tváričku svojho anjelika, podľa jej úsmevu je nad slnko jasné, že jej robí nesmiernu radosť. A nielen jej, ale celej rodinke!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diana Hágerová (@dihager)

Aj keď má Diana šestonedelie za sebou len o chlp, nemožno si všimnúť, že má skvelú figúru. Nie, žeby bolo práve toto podstatné, no pohľad na jej ploché bruško v dobrom šokoval mnohé ženy. ,,Za teba kto rodí tie detičky láska?'' opýtala sa jej v komentári jej najlepšia kamarátka Ľubka a my súhlasíme a pýtame sa to isté - ako je vôbec možné, že Diana vyzerá aj pár týždňov po pôrode tak, ako tínedžerka?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diana Hágerová (@dihager)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diana Hágerová (@dihager)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/mama-a-rodina, menuAlias = mama-a-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 13:17