shutterstock.com
StoryEditor

Toto je 10 vecí, ktoré chcem urobiť, keď moje deti odrastú!

09.02.2021, 15:20
Mama a rodina
Obyčajné milé maličkosti, ktoré pre nás boli pred materstvom úplnou samozrejmosťou, no teraz nám pripadajú ako poriadne sci-fi. Popri našich džavotajúcich drobcoch si na ne musíme počkať. Na toto sa tešia maminy bábätiek a škôlkarov.

1) Túžim opäť nosiť malé kabelky a nie tie obrovské baby tašky s plienkami. No to sa mi už začína plniť, dokonca už sem-tam „vyvenčím“ aj ľadvinku. Myslím, že keď mama začne zmenšovať kabelky, je to dobré znamenie. :-)

Denisa, mama dcéry a syna (4 a 2 roky)

2) Teším sa, že sa mi konečne výrazne zníži neporiadok v aute, lebo pri tých mojich dvoch vrtuliach je to aktuálne na zaplakanie.

Linda, mama dvoch dcér (4 a 1,5 roka)

3) Snívam o tom, že si s mužom konečne večer pozrieme film z postele. Bez prerušovania. Bez pokrikov: „Mami, mliečko! Mami, treba mi cikať!“ A úplné sci-fi? Deti sa samy uložia spať!

Martina, tri deti (8, 5 a 1,5)

4) Teším sa, keď malému prestane rásť noha a nebudem mu už musieť každé tri mesiace kupovať nové topánky, pretože ho už tlačia.

Klára, syn 6 rokov

5) Tajne snívam o tom, že konečne z domácnosti odstránim všetky tie blikajúce, spievajúce hračky a somariny, ktoré decká dostali od príbuzenstva na Vianoce či narodeniny a akékoľvek moje pokusy sa ich nenápadne zbaviť doteraz stroskotali.

Alica, dve deti (5 a 3,5)

6) Teším sa, že znovu začnem nosiť sexy spodnú bielizeň a podväzkový pás a nebudem v tom vyzerať smiešne, ani sa ma nikto nebude pýtať: „Maminka, čo to máš?”

Lucia, šesťmesačné bábätko a 5-ročná dcérka

7) Snívam o tom, že sa vyberieme na dobrodružný road trip, len ja a môj muž a… konečne sa poriadne vyspíme. Celú noc. V kuse. Vlastne aj dve noci za sebou!

Zuzka, 4-ročná dcérka a 11-mesačný syn

8) Snívam o tom, že opäť začnem piť kávu aj teplú a jedlo jesť aj inak než ho do seba hádzať za behu alebo postojačky.

Miša, 18-mesačný, poriadne akčný syn

9) Snívam o tom, že s mužom konečne začneme mať pri sexe opäť aj predohru a nevybavíme to len bleskurýchlo a v strese, či zatiaľ deti niečo nevyvedú, alebo sa akurát niektoré nezobudí a nebude potrebovať dojčiť, cikať alebo zahnať nočné mory.

Nina, tri deti (6, 4 a 19 mesiacov)

10) Snívam, že keď prestanem dojčiť, konečne mi prestanú šialene padať vlasy a budem ich môcť nosiť opäť pod plecia bez toho, aby vyzerali ako riedka zmoknutá metla. Chýba mi moja hustá levia hriva!

Táňa, 7-mesačná dcérka

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/mama-a-rodina, menuAlias = mama-a-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 22:03