shutterstock.com
StoryEditor

Vybrali sme pre vás najkrajšie a najúprimnejšie vianočné želania tých najmenších

24.11.2020, 11:44
Mama a rodina
Detský svet je plný tajných túžob a snov, ktoré sa plnia práve na Vianoce. A aké sú? Úprimné, úsmevné a často na zamyslenie. Aj nás dospelých...

Natálka, 3 roky
Milý Ježiško, pod stromček si želám, aby sme neboli chorí a mali sa „láskavo“. Mamička ma učí, že Vianoce sú hlavne o dávaní, nie dostávaní. Do Vianoc vytriedim hračky a darujem ich deťom, ktoré by možno darčeky nemali. Môžem si priať hračku a zážitok? Chcela by som drevené zmrzlinové autíčko a knihu Kubko ide do škôlky. Rada by som išla do zoo a navštívila Peppa Pig World v Anglicku, kde býva bratranec Oliverko.

Nina a Ela, 6 rokov
Milý Ježiško, tento rok by sme si pod vianočný stromček želali konečne dospelácke oblečenie, veď už nie sme malé deti. Hračky nepotrebujeme, sú zbytočne drahé a oveľa radšej by sme v lete išli s rodičmi opäť k tomu veľkému „bazénu“ do zahraničia. To bola najkrajšia dovolenka!

Miško, 5 rokov
Ježiško, obrázky hračiek pre mňa a môjho brata Radka sme vystrihli a vložili do obálky. Ak plníš deťom tajné želania pod vianočný stromček, prosím ťa, aby sa moji rodičia stále ľúbili a vždy boli spolu. Nechcelo by sa mi zvykať na novú rodinu, keď som v tejto vyrástol. ;-)

Ivetka, 12 rokov
Ako malé dievčatko som si od Ježiška želala len jednu vec. Veľmi veľa ovocia a zeleniny, aby boli moja maminka a ocino stále zdraví. A hoci sa moje predstavy o darčekoch každý rok menia, to najdôležitejšia stále máme. Sme zdravá, šťastná a spokojná rodina!

Veronika, 5 rokov
Po prelistovaní katalógu hračiek, kde bolo veľa hračiek či stavebníc, ostala Veronika dlho zamyslená. Chvíľku som riešila v hlave, či neočakáva niečo omnoho lepšie. Pri otázke, či už vie, čo by si priala dostať pod vianočný stromček, zostala na sekundu ticho a odpovedala. „Mami, prosím si jednu ceruzku. Takú špeciálnu, čo kreslí dúhu a budem s ňou môcť kresliť všade.“ Čarovné, aké predstavy vznikajú v detských hlávkach.

Viktória, 9 rokov
Ako každé dieťa, aj Viktória má veľa želaní. Jedno z nich je však veľmi silné a naše spoločné. Najviac túži po tom, aby som mala konečne vlasy, bola zdravá a spoločne sme sa mohli korčuľovať, bicyklovať, kúpať či chodiť na výlety. Veríme, že čas Vianoc je zázračný a Ježiško jej a naše prianie splní. A ja ako milujúca mama budem robiť všetko pre to, aby čo najmenej pociťovala moju chorobu a mala detstvo plné zážitkov, úsmevov a šťastia.

Peťko, 12 rokov
Milý Ježiško, ďakujem ti za splnenie mojich snov pod vianočný stromček. Na jedno si však zabudol. Želal som si, aby moja sestra Nicolka bola aspoň hodinu ticho. Vieš to, prosím, ešte zariadiť? ;-)

Natálka, 6 rokov
Najtajnejšie a najúprimnejšie prianie dcérky Natálky jej Ježiško už nestihne splniť. Keď ma v jeden večer videla smutnú a vedela, že to je kvôli babke, na ktorej chorobu neexistovali lieky, prišla s jednoznačným želaním. Žiadne hračky, iba to, aby bola babka opäť zdravá a mohli sa spolu hrať. Je krásne sledovať, ako dokážu deti prehodnotiť to, po čom skutočne túžia a je v živote najdôležitejšie...

Šimonko, 8 rokov
Milý Ježiško, ďakujem ti, že si mi konečne splnil moje tajné želanie a dočkal som sa po 3 rokoch sestričky. Za ušetrené peniaze som bábätku v maminom brušku kúpil ružové body, aby si sa nepomýlil, lebo bračeka už mám. ;-) Grétka je perfektná sestra a ja jej budem dobrým bratom.

Lukáško a Tomáško, 8 a 5 rokov
Milý Ježiško, dlhšie sme si obaja želali pod vianočný stromček malú sestričku, dostali sme ďalšieho bračeka. Do našej rodiny v predstihu pribudlo dievčatko – mačička Mimi Fešanda Bubenková. Naše prosby boli vypočuté, a tak ti tipy na darčeky nakreslíme a pošleme poštou.

Riško a Dominika, 7 a 4 roky
Milý Ježiško, ďakujeme ti za to, že si nás ochraňoval a že máme takých dobrých rodičov. Na Vianoce by sme si priali zdravie a pokoj v rodine aj vo svete. Pod stromček by nás potešilo aj pár darčekov. Pre moju sestričku Dominiku Barbie auto a mačičkové šaty, pre mňa lego a tú knihu. Ďakujeme!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/mama-a-rodina, menuAlias = mama-a-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 15:06