pixabay.com
StoryEditor

Vedeli ste, že muži v týchto znameniach sú predurčení byť otcami?

11.09.2020, 17:36
Mama a rodina
Prečítajte si, ktoré zo znamení horoskopu má potenciál stať sa ukážkovým otcom.

Baran - Otcovia narodení v tomto znamení milujú pohyb a praktizujú ho takmer neustále. Šport je im blízky a svojimi deťmi chcú otestovať čo najviac športových aktivít. Niekedy tak otcovia Barani zvyknú kvôli svojej energii byť príliš zaneprázdnení a netrpezliví.Máte však záruku, že sa doma nikdy nebudete nudiť. Ak chcete upútať ich pozornosť, vytiahnite ich von a máte vyhrané!

Rak - Tento typ otcov je dokonalý rodinný typ. S deťmi trávia čo najviac času a snažia sa im byť oporou a to aj napriek tomu, že im nemusia rozumieť. Deti cítia, ako veľmi radi s nimi trávia čas a raz si určite budú s láskou spomínať na hry s ockom či rozprávky, ktoré im čítali, kým zaspali. Otcovia narodení v tomto znamení tiež chodia radi na výlety a starajú sa o ten najlepší program pre deti.

Váhy - Toto znamenie býva často krát označované ako to spravodlivé. Tak to je aj s mužmi v tomto znamení, ktorí sú už otcami. Majú akúsi charizmu, ktorá dokáže získať srdcia najmä detí. Sú milujúci, snažia sa tých najmenších stále pochopiť a súcitiť s nimi. Práve preto sú svojím deťom obrovskou oporou. Napriek tomu, že sú zodpovední, dokážu si s deťmi vytvoriť kamarátsky vzťah.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/mama-a-rodina, menuAlias = mama-a-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 19:59