Vzťah si môžete pokaziť aj vďaka týmto vlastnostiam.dreamstime
StoryEditor

Viete, čím si môžete pokaziť vzťah podľa horoskopu? Blíženci milujú drámy, Lev je príliš žiarlivý

24.06.2022, 09:00
ASTRO

Vzťahy sú občas komplikované. Niekedy medzi partnermi vládne pokoj, inokedy sa na ničom nevedia zhodnúť. Možno si vravíte, že pár konfliktov nikomu neuškodí, no myslí si to aj váš partner? Každé zo znamení zverokruhu má totiž vo svojej povahe vlastnosti, ktoré dokážu vzťah pokaziť. Zistite, ako ste na tom vy.

Možno si hovoríte, že váš vzťah je ideálny, no myslí si to aj váš partner? Každý má vo svojej povahe nejaké negatívne vlastnosti, ktoré dokážu pomaly, ale isto pokaziť vzťah. Či už ste príliš dramatickí, žiarliví alebo sa neviete rozprávať o problémoch. Zistiť či vášho partnera odrádza nejaká vaša zlá vlastnosť, môžete aj vďaka astrológii. Tomuto by ste sa mali vyhnúť, ak si chcete vzťah udržať.

Baran

Baran patrí k ohnivým znameniam, a to najmä kvôli tomu, že mu vládne Mars, boh vojny. Už táto skutočnosť vám môže napovedať, že ľudia narodení v Baranovi, majú sklony k hádkam. Najhoršie na tom je, že často na to nemajú ani dôvod. Jednoducho, keď sa im niečo nepáči, potrebujú to vyriešiť okamžite, a preto vyvolajú konflikt kdekoľvek. Či už ste v práci, na romantickej večeri alebo na návšteve. Barani, dajte si na to pozor. Zahryznite si občas do jazyka, aby vám partner zo dňa na deň neutiekol.

Býk

Tvrdohlavosť, to je jedna z vlastností, ktorá charakterizuje Býka. Ľudia, ktorí sa narodili v tomto znamení nedokážu zniesť, keď si niekto požičia ich osobnú vec, alebo zaspí na ich strane postele. Keďže sa nevedia prispôsobovať, často im vzťahy nevychádzajú. Veď predsa, kto by vydržal s niekým, kto potrebuje mať všetko podľa seba? Býci, ak pri sebe máte partnera, na ktorom vám záleží, skúste sa naučiť robiť kompromisy a vyhovieť aj tomu druhému.

Blíženci

Blíženci majú hravú povahu, vďaka čomu sú pre opačné pohlavie veľmi príťažliví, no občas je táto vlastnosť aj na škodu. Ak ste sa narodili v tomto znamení, máte časté sklony k vytváraniu problémov. Keď sa totiž začnete vo vzťahu nudiť, dokážete zdramatizovať čokoľvek, čo vám len trochu prekáža. Naopak, ak sa snažíte konfliktu vyhnúť, stiahnete sa a zostanete pasívni. Zvládnuť vašu povahu môže byť pre partnera občas ťažké, snažte sa preto problémy riešiť inak.

image

Znamenie Blíženci

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 14:10